ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΤΟ NEWSLETTER

21 Δεκεμβρίου 2022 06:43

PartnerNET: 20 χρόνια Grandstream και βραβεύσεις συνεργατών

Την Παρασκευή, 16 Δεκεμβρίου η PartnerNET διοργάνωσε μία μεγάλη γιορτή για τα 20 χρόνια από την ίδρυση της Grandstream Networks, στο Ελληνικό Μουσείο Αυτοκινήτου. Η εκδήλωση έλαβε χώρα παρουσία πολλών μελών του δικτύου Συνεργατών της εταιρείας, εκπροσώπων της Grandstream από το εξωτερικό, εκπροσώπων του τύπου, καθώς και ολόκληρης της PartnerNET.

Η εκδήλωση ξεκίνησε στο αμφιθέατρο του μουσείου με ενδιαφέρουσες και αποκαλυπτικές ομιλίες για το παρελθόν και το μέλλον της συνεργασίας της PartnerNET και της Grandstream. Ο κος Angelo Gentili, ιδρυτής της PartnerNET, συγκινημένος από την αθρόα προσέλευση των Συνεργατών της εταιρείας, ξεκίνησε την ομιλία του με μια αναδρομή στα 7 χρόνια συνεργασίας των δύο εταιρειών, παρουσίασε την ευρύτατη γκάμα προϊόντων που προσφέρει η Grandstream, με τα οποία υλοποιούνται ολοκληρωμένες λύσεις, και ολοκλήρωσε δίνοντας το σύνθημα για ακόμη μεγαλύτερες μελλοντικές επιτυχίες στην αγορά.

Στη συνέχεια τον λόγο πήρε ο κος Tomer Henn, Regional Manager της Grandstream για την Αφρική και τα Βαλκάνια, ο οποίος μίλησε για την ιστορία και το όραμα της Grandstream, τονίζοντας παράλληλα τη σημασία και την επιτυχία της συνεργασίας με την PartnerNET, τον αποκλειστικό διανομέα της Grandstream σε Ελλάδα, Κύπρο και Βαλκάνια. Ακόμη, μετέφερε τη μεγάλη ικανοποίηση της εταιρείας, καθώς όπως ανέφερε η PartnerNET αποτελεί έναν εκ των 3 κορυφαίων διανομέων της Grandstream στην Ευρώπη!

Τέλος, ο Αλέξανδρος Ζοβόλιας, εμπορικός διευθυντής της PartnerNET, παρουσίασε αναλυτικά τα πλάνα της επιχείρησης για το 2023. Η ομιλία του επιφύλασσε ορισμένες εκπλήξεις για τους παρευρισκόμενους, καθώς αποκάλυψε μια σειρά από αλλαγές που θα ακολουθήσουν στο μοντέλο της PartnerNET τον επόμενο χρόνο.

Στη συνέχεια του προγράμματος, ακολούθησαν οι βραβεύσεις των κορυφαίων μελών του δικτύου Συνεργατών της PartnerNET, για το brand της Grandstream για το 2022. Αρκετοί Συνεργάτες έλαβαν το βραβείο που κέρδισαν με την αξία τους, χάρη στα σημαντικά έργα που υλοποίησαν μέσα στον χρόνο, σε Αθήνα, Θεσσαλονίκη, επαρχία και Κύπρο. Η παρουσίαση της εκδήλωσης συνολικά έγινε από την κωμικό Ήρα Κατσούδα.

Η όμορφη βραδιά ολοκληρώθηκε με ξεναγήσεις στους τρεις ορόφους του Ελληνικού Μουσείου Αυτοκινήτου και δείπνο για όλους τους προσκεκλημένους.

Τεύχος 198

ΑΛΛΑ ΑΡΘΡΑ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Το TΕCHmail είναι το πρώτο διαδραστικό καθημερινό περιοδικό της LIBRA PRESS, που έρχεται να καλύψει δημοσιογραφικά με ειδήσεις, νέα και ρεπορτάζ τον κλάδο της επιχειρηματικότητας, που αφορά κατά βάση εταιρείες υψηλής τεχνολογίας.

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
LIBRA PRESS
Καυκάσου 145, Αθήνα, 11364ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΤΟ NEWSLETTER


TechMail
Libra Press © Copyright 2022 | All Rights Reserved
Dual Design