ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΤΟ NEWSLETTER

7 Νοεμβρίου 2022 06:48

PartnerNET και ALE συνεργάζονται για τον ψηφιακό μετασχηματισμό της χώρας

Το διήμερο 2 και 3 Νοεμβρίου, η PartnerNET σε συνεργασία με την Alcatel-Lucent Enterprise συμμετείχαν από κοινού στο 12ο e-Government forum, που έλαβε χώρα στο ξενοδοχείο Divani Caravel στην Αθήνα. Στόχος της συμμετοχής των δύο γνωστών επιχειρήσεων ήταν η παρουσίαση των προϊόντων και των μεθόδων της Alcatel-Lucent Enterprise, που γίνονται λύσεις για εκπροσώπους του δημοσίου τομέα της χώρα χάρη στην τεχνογνωσία της PartnerNET. Το ελληνικό δημόσιο βαδίζει σιγά σιγά προς την ψηφιοποίησή του και η PartnerNET με την ALE είναι εδώ για να επισπεύσουν τη διαδικασία, προσφέροντας καινοτόμες λύσεις και εργαλεία.

Οι επισκέπτες του συνεδρίου είχαν τη δυνατότητα να συνομιλήσουν με σημαντικούς εκπροσώπους και των δύο εταιρειών και να ενημερωθούν λεπτομερώς για τις δυνατότητες που μπορούν να προσφέρουν οι ολοκληρωμένες δικτυακές λύσεις της ALE.

Τη δεύτερη ημέρα του συνεδρίου, αμέσως πριν την ομιλία του Υπουργού Ανάπτυξης και Επενδύσεων κου Άδωνι Γεωργιάδη, οι συμμετέχοντες είχαν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν την παρουσίαση του κου Κωνσταντίνου Μάκκα, Sales Manager Greece & Cyprus της Alcatel-Lucent Enterprise, σχετικά με τις λύσεις που προσφέρουν PartnerNET και ALE για τον ψηφιακό μετασχηματισμό διάφορων κλάδων του δημοσίου, όπως οι υπηρεσίες, τα νοσοκομεία, οι ένοπλες δυνάμεις και πολλοί ακόμα. Όπως ανέφερε ο κος Μάκκας, η Alcatel-Lucent Enterprise είναι μια εταιρεία με μακρά ιστορία στα δίκτυα και τις τηλεπικοινωνίες. Η ALE προσφέρει τα απαραίτητα εργαλεία για την πρόοδο και την επίτευξη του ψηφιακού μετασχηματισμού, που τόσο πολύ έχει ανάγκη η χώρα, για τη δημιουργία βιώσιμων πόλεων, εμπειριών ψηφιακής διακυβέρνησης, αποτελεσματική δημόσια ασφάλεια και διασυνδεδεμένη εθνική άμυνα.

Οι βασικοί τρόποι με τους οποίους προσφέρουν προστιθέμενη αξία τόσο η ALE με τα προϊόντα της, όσο και η PartnerNET με την τεχνογνωσία και τις λύσεις της, είναι η ψηφιακή δέσμευση που προσφέρουν οι λύσεις αυτές, ο ανοιχτός χαρακτήρας και η επεκτασιμότητά τους, καθώς και η ασφάλεια που προσφέρουν, από τον σχεδιασμό τους. Σχετικά με τον τομέα της υγείας, ο κος Μάκκας τόνισε την ευκολία που προσφέρουν οι λύσεις της ALE, λύσεις που παρέχουν στους γιατρούς την ευκαιρία να επικεντρωθούν στους ασθενείς τους, έχοντας λυμένα πολλά προβλήματα επικοινωνίας του παρελθόντος, χάρη στην αποτελεσματικότητα, την ασφάλεια και την ιδιωτικότητα που προσφέρουν οι λύσεις της ALE για την υγεία.

Η παρουσίαση ολοκληρώθηκε με πλούσια αναφορά στη συνεργασία της ALE με την PartnerNET, μια συνεργασία που δίνει τη δυνατότητα στην ελληνική, κυπριακή και βαλκανική αγορά να επωφεληθούν από λύσεις που έχουν σχεδιαστεί ειδικά για την εφαρμογή ενός σχεδίου Ψηφιακού Μετασχηματισμού ολόκληρου του δημόσιου, αλλά και του ιδιωτικού τομέα.

Τεύχος 166

ΑΛΛΑ ΑΡΘΡΑ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Το TΕCHmail είναι το πρώτο διαδραστικό καθημερινό περιοδικό της LIBRA PRESS, που έρχεται να καλύψει δημοσιογραφικά με ειδήσεις, νέα και ρεπορτάζ τον κλάδο της επιχειρηματικότητας, που αφορά κατά βάση εταιρείες υψηλής τεχνολογίας.

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
LIBRA PRESS
Καυκάσου 145, Αθήνα, 11364ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΤΟ NEWSLETTER


TechMail
Libra Press © Copyright 2022 | All Rights Reserved
Dual Design