ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΤΟ NEWSLETTER

10 Μαΐου 2023 06:58

Optoma ZW350e: Ο νέος προβολέας διανέμεται από την CPI

Η Optoma, κατασκευαστής οπτικών λύσεων και μάρκα τεχνολογίας DLP, παρουσίασε έναν νέο προβολέα laser DuraCore, τον Optoma ZW350e. Ο νέος προβολέας laser WXGA προσφέρει εκπληκτική φωτεινότητα, αξιόπιστη λειτουργία και μοναδική ποιότητα εικόνας, χαρακτηριστικά που τον καθιστούν ιδανικό για αίθουσες συσκέψεων, μεσαίου μεγέθους εκθεσιακούς χώρους, εκδηλώσεις και εμπορικές εκθέσεις.

Με 4.000 lumens φωτεινότητα και δυναμικό λόγο αντίθεσης 2.000.000:1, ο Optoma ZW350e παράγει φωτεινές και ευκρινείς εικόνες με εκπληκτική χρωματική ακρίβεια. Εξοπλισμένος με οπτικό ζουμ 1.1x, λειτουργία 360 μοιρών και κάθετη προβολή (portrait), ο ZW350e προσφέρει ευέλικτη εγκατάσταση σε σχεδόν οποιοδήποτε προσανατολισμό, ενώ μεταφέρεται εύκολα από τη μία θέση στην άλλη.

Σχεδιασμένος με γνώμονα το περιβάλλον, ο βιντεοπροβολέας ZW350e εγγυάται έως και 30.000 ώρες λειτουργίας χαμηλότερου κόστους, με κατανάλωση ενέργειας έως και 45% χαμηλότερη σε σύγκριση με τους βιντεοπροβολείς που διαθέτουν λάμπα ως πηγή φωτός.

Οι βιντεοπροβολείς της Optoma είναι διαθέσιμοι πανελλαδικά από το δίκτυο συνεργατών της CPI.

Τεύχος 281

ΑΛΛΑ ΑΡΘΡΑ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Το TΕCHmail είναι το πρώτο διαδραστικό καθημερινό περιοδικό της LIBRA PRESS, που έρχεται να καλύψει δημοσιογραφικά με ειδήσεις, νέα και ρεπορτάζ τον κλάδο της επιχειρηματικότητας, που αφορά κατά βάση εταιρείες υψηλής τεχνολογίας.

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
LIBRA PRESS
Καυκάσου 145, Αθήνα, 11364ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΤΟ NEWSLETTER


TechMail
Libra Press © Copyright 2022 | All Rights Reserved
Dual Design