20 Μαρτίου 2023 06:45

OKTABIT: Διεύρυνση της συνεργασίας με ASUS 

Η OΚΤΑΒΙΤ  ανακοίνωσε πρόσφατα τη διεύρυνση της συνεργασίας της με την ASUS και την διανομή ηλεκτρονικών υπολογιστών -notebook, desktop, AIO- (καταναλωτικών και επαγγελματικών σειρών) της κορυφαίας κατασκευάστριας εταιρείας. 

Η νέα συμφωνία αυτή αναπτύσσει την επιτυχημένη και πολυετή συνεργασία των δύο εταιριών και εμπλουτίζει το υφιστάμενο χαρτοφυλάκιο μητρικών καρτών, καρτών γραφικών και gaming περιφερειακών που η OΚΤΑΒΙΤ διαθέτει. Αμφότερες πλευρές αναμένουν θετικά και αισιόδοξα αποτελέσματα, καθώς συνδυάζονται δυναμικά το εκτεταμένο δίκτυο συνεργατών της OKTABIT και τα καινοτόμα προϊόντα της εταιρείας ASUS. 

Η συμφωνία αποτελεί μέρος της στρατηγικής της OΚΤΑΒΙΤ να ενισχύει την γκάμα προϊόντων και υπηρεσιών που διαθέτει στο δίκτυο συνεργατών της. Η ASUS με την ταχεία επέκτασή της και στον τομέα των υπολογιστών προσφέρει τεχνολογικά προηγμένους φορητούς και επιτραπέζιους υπολογιστές σε κάθε σπίτι και γραφείο. H ASUS εστίαζε ανέκαθεν στην εμπειρία του χρήστη και σήμερα, πιο φιλόδοξη από ποτέ, παρέχει εξαιρετικές συσκευές gaming, συσκευές δημιουργίας περιεχομένου, λύσεις IoT και cloud που ανταποκρίνονται στις ανάγκες των χρηστών και εκπληρώνουν κάθε απαιτητική προσδοκία. 

Τεύχος 250

ΑΛΛΑ ΑΡΘΡΑ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Το TΕCHmail είναι το πρώτο διαδραστικό καθημερινό περιοδικό της LIBRA PRESS, που έρχεται να καλύψει δημοσιογραφικά με ειδήσεις, νέα και ρεπορτάζ τον κλάδο της επιχειρηματικότητας, που αφορά κατά βάση εταιρείες υψηλής τεχνολογίας.

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
LIBRA PRESS
Καυκάσου 145, Αθήνα, 11364ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΤΟ NEWSLETTER


TechMail
Libra Press © Copyright 2022 | All Rights Reserved
Dual Design