30 Ιανουαρίου 2023 06:52

Odyssey Neo G7: Το πρώτο Mini-LED Flat Monitor  

Η Samsung Electronics ανακοίνωσε την παγκόσμια κυκλοφορία του Odyssey Neo G7 (όνομα μοντέλου: G70NC), του πρώτου επίπεδου μοντέλου Mini-LED της εταιρείας. 

Το Samsung Odyssey Neo G7 έχει σχεδιαστεί για να προσφέρει ζωντανή ποιότητα εικόνας, ένα προσαρμόσιμο περιβάλλον προβολής υψηλής απόδοσης και εξατομικευμένες λειτουργίες για βέλτιστη ψυχαγωγία και εργασία. 

Η μεγάλη οθόνη 43 ιντσών προσφέρει ανάλυση 4K (3.840×2.160) με πιστοποίηση VESA Display HDR600 και HDR 10+ για προηγμένη ποιότητα εικόνας που προβάλλει τα καλύτερα γραφικά του σήμερα. Το Odyssey Neo G7 φέρνει την τεχνολογία Quantum Matrix της Samsung στο προσκήνιο, χρησιμοποιώντας Quantum Mini LEDs, τα οποία επιτρέπουν εξαιρετικά λεπτό και ακριβή έλεγχο των πυκνά συγκεντρωμένων LEDs.  

Επιπλέον, η τεχνολογία Matte Display μειώνει την αντανάκλαση του φωτός στην οθόνη, ελαχιστοποιώντας τους περισπασμούς. Το Odyssey Neo G7 έρχεται με DisplayPort ή HDMI δίνοντας τη δυνατότητα στους χρήστες να τη συνδέουν με την πλατφόρμα Gaming, ενώ διαθέτει και HDMI 2.1 για σύνδεση σε gaming κονσόλα. Ακόμα, οι χρήστες μπορούν να συνδέσουν τη μεγαλύτερη οθόνη 43” με το smartphone τους, μέσω του ενσωματωμένου WIFI/Bluetooth. 

Ο ρυθμός ανανέωσης 144Hz και ο χρόνος απόκρισης 1ms (MPRT) επιτρέπουν γρήγορη, ομαλή απόκριση και ακριβείς κινήσεις του ποντικιού. Παρέχει μια σειρά από καινοτόμες λειτουργίες που επιτρέπουν στους χρήστες να προσαρμόζουν το μέγεθος της οθόνης, τη θέση ακόμη και την αναλογία για βέλτιστη ρύθμιση. Η λειτουργία Flex Move Screen επιτρέπει στους χρήστες να προσαρμόζουν το μέγεθος της οθόνης μεταξύ 43 και 20 ιντσών ώστε να ταιριάζει με το προτιμώμενο μέγεθος τους, ακόμη και να αλλάζουν τη θέση της οθόνης.  

Για να κάνουν την απόδοση πιο εξατομικευμένη, οι χρήστες μπορούν να χρησιμοποιήσουν το Samsung Game Bar 1, ένα ισχυρό εργαλείο που τους επιτρέπει να βλέπουν και να αλλάζουν γρήγορα σημαντικές ρυθμίσεις χωρίς να χρειάζεται να μετατοπίζουν το βλέμμα τους από την οθόνη. Οι χρήστες μπορούν να δουν και να αλλάξουν FPS (Καρέ ανά δευτερόλεπτο), λόγω διαστάσεων, υψηλό δυναμικό εύρος (HDR) και μεταβλητό ρυθμό ανανέωσης ή να προσαρμόσουν ρυθμίσεις όπως η αναλογία οθόνης, ο χρόνος απόκρισης και η λειτουργία Game Picture. 

Το Odyssey Neo G7 είναι εξοπλισμένο με έξυπνες λειτουργίες για να καλύψει οποιαδήποτε ανάγκη του χρήστη, με εξατομικευμένες εμπειρίες μέσω του Samsung Smart Hub και του Samsung Gaming Hub. Μέσω του Samsung Smart Hub, οι χρήστες μπορούν να απολαύσουν την εμπειρία έξυπνης τηλεόρασης με εφαρμογές από συνεργάτες όπως το Prime Video, το Netflix και το YouTube, απολαμβάνοντας over-the-top (OTT) περιεχόμενο με σύνδεση στο internet, χωρίς τη χρήση υπολογιστή ή σύνδεση με άλλες συσκευές. 

Τεύχος 216

ΑΛΛΑ ΑΡΘΡΑ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Το TΕCHmail είναι το πρώτο διαδραστικό καθημερινό περιοδικό της LIBRA PRESS, που έρχεται να καλύψει δημοσιογραφικά με ειδήσεις, νέα και ρεπορτάζ τον κλάδο της επιχειρηματικότητας, που αφορά κατά βάση εταιρείες υψηλής τεχνολογίας.

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
LIBRA PRESS
Καυκάσου 145, Αθήνα, 11364ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΤΟ NEWSLETTER


TechMail
Libra Press © Copyright 2022 | All Rights Reserved
Dual Design