ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΤΟ NEWSLETTER

15 Νοεμβρίου 2022 06:50

O Χ. Φάμελος της Schneider Electric αναλαμβάνει νέα καθήκοντα

O Χρήστος Φάμελος αναλαμβάνει νέα καθήκοντα Data Center EcoStruxure Sales Manager στον τομέα του Secure Power για τη ζώνη της Νοτιοανατολικής Ευρώπης και θα είναι υπεύθυνος για την ανάπτυξη των πωλήσεων, όσον αφορά στην αγορά λογισμικών και λύσεων EcoStuxure (Building, Power, Grid, IT) καθώς και των Services, που διαθέτει στο portfolio της η Schneider Electric στον τομέα των Data Centers.

Η συνεργασία του με τη Schneider Electric ξεκίνησε το 2018 στη θέση του CIB Business Developer, ενώ διαθέτει μακροχρόνια εμπειρία σε όλο το φάσμα των πωλήσεων για τον κλάδο εμπορικών και βιομηχανικών κτιρίων, αποτελώντας σημαντικό μέλος για την ομάδα και την εξέλιξη της εταιρείας. Με εξειδίκευση σε θέματα που αφορούν λύσεις αυτοματισμού, διαχείρισης ενέργειας, μοντελοποίησης, αλλά και συστημάτων παρακολούθησης των Data Centers, στόχος του είναι να ενισχύσει και να προωθήσει το αειφόρο μέλλον της εταιρείας και να μεγιστοποιήσει την κερδοφορία και την παραγωγικότητά της μέσα από στοχευμένες ενέργειες, που θα αποτελέσουν το επόμενο βήμα προς τη βιωσιμότητα.

Αναλαμβάνοντας τα νέα του καθήκοντα, ως SEE Datacenter EcoStruxure Sales Manager, ο κος Φάμελος δήλωσε σχετικά: «Mε την ανάπτυξη του edge computing να θεωρείται πλέον εξίσου κρίσιμη όπως συμβαίνει με τα Data Centers, ο νέος ρόλος μου στην εταιρεία αποτελεί πρόκληση για μένα, ώστε να συμβάλω μαζί με όλη την ομάδα στη μεγιστοποίηση της εμπειρίας των πελατών μας, μέσα από συνδυασμένες λύσεις EcoStruxure. Το πεδίο των υποδομών ΙΤ υφίσταται σημαντικό μετασχηματισμό, ωστόσο η Schneider Electric με τη γνώση και την τεχνολογία που κατέχει, είναι σε θέση να υποστηρίξει κάθε εγκατάσταση».

Τεύχος 172

ΑΛΛΑ ΑΡΘΡΑ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Το TΕCHmail είναι το πρώτο διαδραστικό καθημερινό περιοδικό της LIBRA PRESS, που έρχεται να καλύψει δημοσιογραφικά με ειδήσεις, νέα και ρεπορτάζ τον κλάδο της επιχειρηματικότητας, που αφορά κατά βάση εταιρείες υψηλής τεχνολογίας.

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
LIBRA PRESS
Καυκάσου 145, Αθήνα, 11364ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΤΟ NEWSLETTER


TechMail
Libra Press © Copyright 2022 | All Rights Reserved
Dual Design