ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΤΟ NEWSLETTER

24 Φεβρουαρίου 2022 06:48

O κος Κ. Κατσακιώρης εντάσσεται στο δυναμικό της Schneider Electric

Η Schneider Electric καλωσορίζει τον κο Κωνσταντίνο Κατσακιώρη, ένα από τα πιο γνωστά και αναγνωρισμένα στελέχη της αγοράς σε θέματα εταιρικής υπευθυνότητας και βιώσιμης ανάπτυξης, στη θέση του Sustainability Business Development C-Suite Consultant, μια καινούρια θέση για το οργανόγραμμα της εταιρείας.

Ο κος Κατσακιώρης έχει συνεργαστεί με τις μεγαλύτερες ελληνικές και πολυεθνικές εταιρείες στην Ελλάδα, έχει στο δυναμικό του τη δημιουργία μερικών από τα πλέον καινοτόμα και βραβευμένα κοινωνικά προγράμματα, έχει διακρίσεις στο εξωτερικό, ως μέλος επιτροπών και διοργανώσεων που σχετίζονται με την εταιρική υπευθυνότητα και το κοινωνικό αποτύπωμα, και έχει τιμηθεί από δημόσιους και κρατικούς φορείς, όπως τη Γαλλική Δημοκρατία, όπου του απονεμήθηκε το παράσημο του Ιππότη του Τάγματος του Ακαδημαϊκού Φοίνικα.

Με την ένταξη ενός ανθρώπου με μακρά εμπειρία στην επικοινωνία, το marketing και την καινοτομία, η Schneider Electric Ελλάδας επιβεβαιώνει τη δέσμευσή της στις αρχές της αειφόρου ανάπτυξης και τις συνεχείς προσπάθειες του Ομίλου για την επίτευξη βιωσιμότητας και του ψηφιακού μετασχηματισμού. Επιπλέον, η προσθήκη αυτού του νέου μέλους υπογραμμίζει τον μετασχηματισμό της εταιρείας σε έναν κορυφαίο πάροχο ψηφιακών λύσεων που διευκολύνουν την ενεργειακή απόδοση και τη βιωσιμότητα.

Τεύχος 18

ΑΛΛΑ ΑΡΘΡΑ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Το TΕCHmail είναι το πρώτο διαδραστικό καθημερινό περιοδικό της LIBRA PRESS, που έρχεται να καλύψει δημοσιογραφικά με ειδήσεις, νέα και ρεπορτάζ τον κλάδο της επιχειρηματικότητας, που αφορά κατά βάση εταιρείες υψηλής τεχνολογίας.

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
LIBRA PRESS
Καυκάσου 145, Αθήνα, 11364ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΤΟ NEWSLETTER


TechMail
Libra Press © Copyright 2022 | All Rights Reserved
Dual Design