ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΤΟ NEWSLETTER

28 Απριλίου 2022 08:56

MyLifeLive app από την Institute of Life – ΙΑΣΩ
Για ζωντανή παρακολούθηση των εμβρύων

Η Institute of Life – ΙΑΣΩ παρουσιάζει τη νέα επαναστατική εφαρμογή MyLifeLive, που δίνει τη δυνατότητα στα ζευγάρια να παρακολουθούν ζωντανά, μέσα από την οθόνη του Smartphone ή του Tablet τους την εξέλιξη των εμβρύων τους κατά την παραμονή τους στο εργαστήριό.
Τα εξελιγμένα εμβρυοσκόπια με μικροκάμερες, που πρώτη έφερε στην Ελλάδα η Institute of Life – ΙΑΣΩ, καταγράφουν σε 24ωρη βάση τα έμβρυα χωρίς να χρειάζεται η απομάκρυνσή τους από τον επωαστή και χωρίς να διαταράσσονται οι συνθήκες καλλιέργειάς τους. Με αυτή την τεχνολογία Time Lapse, οι εμβρυολόγοι έχουν τη δυνατότητα να παρακολουθούν την πρόοδο των εμβρύων μέχρι και το στάδιο της βλαστοκύστης (έμβρυα 5ης ή 6ης ημέρας). Με το νέο καινοτόμο App «MyLifeLive» πλέον, μπορούν και τα ζευγάρια να συμμετέχουν σε αυτήν τη συναρπαστική διαδικασία, παρακολουθώντας σε ζωντανή σύνδεση την εξέλιξη των εμβρύων τους κατά την παραμονή τους στο εργαστήριο της Institute of Life – ΙΑΣΩ. Το βίντεο της εξέλιξης του εμβρύου ανανεώνεται συνεχώς μέσα στην ημέρα και ο χρήστης μπορεί να παρακολουθήσει σε πραγματικό χρόνο την κάθε ημέρα ανάπτυξης του κάθε εμβρύου ξεχωριστά, καθώς επίσης και ένα συγκεντρωτικό βίντεο όταν ολοκληρωθεί η διαδικασία της καλλιέργειας.

Η χρήση της πρωτοποριακής εφαρμογής, μοναδικής για τα Ελληνικά δεδομένα, είναι εύκολη ενώ εξασφαλίζει τη μέγιστη προστασία των προσωπικών δεδομένων του χρήστη. Το App είναι διαθέσιμο στο Google Play για χρήστες Android και στο Apple Store για χρήστες iOS.

Τεύχος 54

ΑΛΛΑ ΑΡΘΡΑ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Το TΕCHmail είναι το πρώτο διαδραστικό καθημερινό περιοδικό της LIBRA PRESS, που έρχεται να καλύψει δημοσιογραφικά με ειδήσεις, νέα και ρεπορτάζ τον κλάδο της επιχειρηματικότητας, που αφορά κατά βάση εταιρείες υψηλής τεχνολογίας.

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
LIBRA PRESS
Καυκάσου 145, Αθήνα, 11364ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΤΟ NEWSLETTER


TechMail
Libra Press © Copyright 2022 | All Rights Reserved
Dual Design