ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΤΟ NEWSLETTER

15 Δεκεμβρίου 2022 06:49

Mobile app για την LR Health & Beauty από την RDC Informatics

Η RDC Informatics ολοκλήρωσε τον σχεδιασμό και την υλοποίηση της νέας mobile εφαρμογής LR WORLD, για λογαριασμό της εταιρείας LR Health & Beauty.

Η νέα εφαρμογή LR WORLD αντιπροσωπεύει τη δυναμική της εταιρείας, καθώς διαθέτει ένα interface που παρέχει πλήρη αυτονομία στους διαχειριστές του ανά χώρα, παρέχοντας ταυτόχρονα μία μοναδική εμπειρία πλοήγησης σε κάθε χρήστη. Στα χαρακτηριστικά της εφαρμογής συγκαταλέγεται η εξατομικευμένη – ανά χρήστη ή χώρα – δημιουργία μηνιαίου περιοδικού (magazine), η παροχή ευέλικτου τιμοκατάλογου ανάλογα με τον ρόλο του κάθε χρήστη, καθώς και η παροχή ενός ολοκληρωμένου συστήματος αποστολής λίστας αγαπημένων τελευταίας τεχνολογίας, για όλους τους συνεργάτες της LR και τα Μέλη Club.

Το νέο mobile app LR WORLD διατίθεται σε εκδόσεις για συσκευές iOS και Android. Η εφαρμογή είναι διαθέσιμη σε Ελλάδα και Κύπρο και σύντομα, θα παρέχεται υποστήριξη λειτουργίας και σε περισσότερες χώρες.

Τεύχος 194

ΑΛΛΑ ΑΡΘΡΑ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Το TΕCHmail είναι το πρώτο διαδραστικό καθημερινό περιοδικό της LIBRA PRESS, που έρχεται να καλύψει δημοσιογραφικά με ειδήσεις, νέα και ρεπορτάζ τον κλάδο της επιχειρηματικότητας, που αφορά κατά βάση εταιρείες υψηλής τεχνολογίας.

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
LIBRA PRESS
Καυκάσου 145, Αθήνα, 11364ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΤΟ NEWSLETTER


TechMail
Libra Press © Copyright 2022 | All Rights Reserved
Dual Design