ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΤΟ NEWSLETTER

11 Απριλίου 2022 06:51

MITRE ATT&CK®: Η Bitdefender αξιολογήθηκε ως Leader

Ο τέταρτος γύρος αξιολογήσεων ATT&CK® έχει επιβεβαιώσει την Bitdefender ως Leader στην παροχή ανιχνεύσεων με υψηλή δυνατότητα δράσης, επιτρέποντας αποτελεσματικές λειτουργίες ασφαλείας και μείωση των ψευδών συναγερμών.

  • Το Bitdefender εντόπισε το 97% όλων των κυρίων βημάτων επίθεσης σε μηχανήματα Windows και το 100% όλων των τεχνικών που χρησιμοποιούνται κατά των συστημάτων Linux.
  • Η πλατφόρμα Bitdefender GravityZone παρείχε αναλυτικές πληροφορίες για 106 από τα 109 δευτερεύοντα βήματα (97%) και περιγραφές σε επίπεδο τεχνικής (το υψηλότερο δυνατό επίπεδο κάλυψης αναλυτικών στοιχείων) για 103 από 109 δευτερεύοντα βήματα (95%).

Για να γίνει σύγκριση για αυτά τα αποτελέσματα, η μέση κάλυψη αναλυτικών στοιχείων για άλλους κατασκευαστές ήταν 71% και η μέση κάλυψη για περιγραφές σε επίπεδο τεχνικής ήταν μόνο 65%.

Τεύχος 46

ΑΛΛΑ ΑΡΘΡΑ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Το TΕCHmail είναι το πρώτο διαδραστικό καθημερινό περιοδικό της LIBRA PRESS, που έρχεται να καλύψει δημοσιογραφικά με ειδήσεις, νέα και ρεπορτάζ τον κλάδο της επιχειρηματικότητας, που αφορά κατά βάση εταιρείες υψηλής τεχνολογίας.

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
LIBRA PRESS
Καυκάσου 145, Αθήνα, 11364ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΤΟ NEWSLETTER


TechMail
Libra Press © Copyright 2022 | All Rights Reserved
Dual Design