ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΤΟ NEWSLETTER

10 Απριλίου 2023 06:52

Mastercard και Πλαίσιο επεκτείνουν τη συνεργασία τους  

Η Mastercard και το Πλαίσιο επεκτείνουν τη συνεργασία τους για να προσφέρουν μοναδικά προνόμια και οφέλη στους κατόχους καρτών Mastercard, επιστρέφοντάς τους μέρος της αξίας των αγορών τους. 

Συγκεκριμένα, από τις 3 έως και τις 15 Απριλίου, οι καταναλωτές που αγοράζουν το νέο τους smartphone ή smartwatch από το Πλαίσιο, χρησιμοποιώντας για την πληρωμή του κάρτα Mastercard, κερδίζουν το 25% της αξίας του προϊόντος σε δωροεπιταγή για χρήση σε μελλοντική αγορά τους στα καταστήματα Πλαίσιο. 

Η προσφορά αφορά σε αγορές smartphone και smartwatch αξίας 199 ευρώ και άνω, ενώ εξαιρούνται τα προϊόντα Apple. Η αγορά των προϊόντων μπορεί να γίνει σε οποιοδήποτε από τα φυσικά καταστήματα Πλαίσιο, στο plaisio.gr ή τηλεφωνικά στο 800-11-12345. 

Η Λουκία Χωραφά, Head of Marketing & Communications της Mastercard για την Ελλάδα, την Κύπρο και τη Μάλτα, δήλωσε σχετικά: «Τον Φεβρουάριο, είχαμε τη χαρά να προσφέρουμε στους κατόχους καρτών μας μία σημαντική επιβράβευση με την αγορά της νέας τους τηλεόρασης από το Πλαίσιο. Αυτό τον μήνα, επεκτείνουμε τη συνεργασία μας και επικεντρώνουμε τη δράση μας στην κατηγορία των smartphones και smartwatches, εξασφαλίζοντας μοναδικά προνόμια στους καταναλωτές που επιθυμούν να ανανεώσουν τις έξυπνες συσκευές τους και δίνοντάς τους την ευκαιρία να προσφέρουν εντυπωσιακά high-tech δώρα στα αγαπημένα τους πρόσωπα, κάνοντας τη φετινή εορταστική περίοδο ακόμα καλύτερη». 

Η Κατερίνα Βασιλάκη, Chief Financial Officer & Board Member της Πλαίσιο συμπλήρωσε: «Συνεχίζοντας δυναμικά τη μακρόχρονη συνεργασία μας με τη Mastercard, έχουμε για δεύτερη φορά φέτος τη δυνατότητα να προσφέρουμε μία ακόμα επωφελή ενέργεια προς τους Έλληνες καταναλωτές, οι οποίοι θα κερδίσουν για την επόμενη αγορά τους, το 25% της αξίας του νέου τους Smartphone ή Smartwatch». 

Τεύχος 265

ΑΛΛΑ ΑΡΘΡΑ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Το TΕCHmail είναι το πρώτο διαδραστικό καθημερινό περιοδικό της LIBRA PRESS, που έρχεται να καλύψει δημοσιογραφικά με ειδήσεις, νέα και ρεπορτάζ τον κλάδο της επιχειρηματικότητας, που αφορά κατά βάση εταιρείες υψηλής τεχνολογίας.

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
LIBRA PRESS
Καυκάσου 145, Αθήνα, 11364ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΤΟ NEWSLETTER


TechMail
Libra Press © Copyright 2022 | All Rights Reserved
Dual Design