ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΤΟ NEWSLETTER

21 Σεπτεμβρίου 2022 06:53

LG UltrafileTM OLED Pro: Για τους πιο απαιτητικούς δημιουργούς!

Η LG UltrafileTM OLED Professional (32EP950) του επαγγελματικού τμήματος Business Solutions της LG είναι η ιδανική επιλογή οθόνης για επαγγελματίες του δημιουργικού και του κινηματογράφου, YouTubers, φωτογράφους ή επαγγελματίες έντυπων και ψηφιακών μέσων. Εκτός από το εξαιρετικό χρώμα, τη σαφήνεια και την απόδοση, η οθόνη παρέχει όλες τις επιλογές συνδεσιμότητας που χρειάζονται οι επαγγελματίες για εργασία με διάφορους τύπους εργαλείων και συσκευών.

Η UltraFineTM 32EP950 OLED Pro υποστηρίζει ανάλυση 4K (3840 x 2160 pixels) και προσφέρει υψηλές δυνατότητες HDR, χάρη στον μεμονωμένο έλεγχο των pixel, ενώ έχει και πολύ υψηλή αντίθεση 1.000.000:1. Χάρη στον υψηλό λόγο αντίθεσης, απεικονίζονται με ακρίβεια σχεδόν όλα τα χρώματα και το οπτικό περιεχόμενο προβάλλεται όπως το προέβλεψαν οι δημιουργοί. Eπιπλέον, η UltraFineTM OLED Professional διαθέτει πιστοποίηση VESA Display HDRTM 400 True Black, καθώς η οθόνη δείχνει βαθύ μαύρο και είναι σε θέση να αναπαράγει υπέροχες λεπτομέρειες εντός της περιοχής σκιάς.

Η LG UltraFine™ OLED Pro χρησιμοποιεί τα πρότυπα του κλάδου DCI-P3 99% (τυπ.) και Adobe RGB 99% (τυπ.). Αυτό το μεγάλο εύρος γκάμας χρωμάτων δίνει τη δυνατότητα στην οθόνη να αναπαράγει ικανοποιητικά τις χρωματικές περιοχές πολλαπλών προτύπων.

Με τα αληθινά χρώματα 10-bit που υποστηρίζει, η LG UltraFine™ OLED Pro αναπαράγει πάνω από ένα δισεκατομμύριο χρώματα, παρέχοντας στους δημιουργούς πιο ομαλές διαβαθμίσεις στο περιεχόμενο που επεξεργάζονται.

Συγκεκριμένα, διαθέτει θύρα USB Type-C™ (PD 90 W), δύο θύρες DisplayPort, μία θύρα HDMI και τρεις θύρες USB. Η οθόνη έχει επίσης τη δυνατότητα βαθμονόμησης εξοπλισμού και έτσι ο χρήστης μπορεί να εργαστεί στο ίδιο χρωματικό περιβάλλον ακόμα και όταν χρησιμοποιεί άλλες συσκευές.

Τεύχος 134

ΑΛΛΑ ΑΡΘΡΑ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Το TΕCHmail είναι το πρώτο διαδραστικό καθημερινό περιοδικό της LIBRA PRESS, που έρχεται να καλύψει δημοσιογραφικά με ειδήσεις, νέα και ρεπορτάζ τον κλάδο της επιχειρηματικότητας, που αφορά κατά βάση εταιρείες υψηλής τεχνολογίας.

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
LIBRA PRESS
Καυκάσου 145, Αθήνα, 11364ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΤΟ NEWSLETTER


TechMail
Libra Press © Copyright 2022 | All Rights Reserved
Dual Design