ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΤΟ NEWSLETTER

25 Οκτωβρίου 2022 06:55

LG S80QY: Ένα sound bar προηγμένης τεχνολογίας

Το sound bar S80QY διαθέτει Dolby Atmos® και ήχο 3.1.3 καναλιών, ισχύ 480 W, τριπλά κανάλια up-firing και subwoofer και αποτελεί ένα ολοκληρωμένο πακέτο με καθαρό και μοναδικό ήχο, για μια αναβαθμισμένη ρεαλιστική εμπειρία ήχου surround. Χάρη στα πρώτα τριπλά κανάλια Up-Firing παγκοσμίως, το sound Bar S80QY προσφέρει μια διαφορετική εμπειρία με καθαρότητα φωνής και ένα ευρύτερο σκηνικό ήχου για να απολαμβάνει ο χρήστης την πιο συναρπαστική εμπειρία ήχου στο σπίτι . Έχει δυνατότερο μπάσο και χαρίζει βαθύτερη εμπειρία ήχου, ενώ χάρη στο νέο ασύρματο sub-woofer και μεγαλύτερο ενσωματωμένο woofer, μπορεί ο χρήστης να νιώσει το μπάσο στην αγαπημένη του μουσική, τις εκπομπές και τις ταινίες. Ο ήχος υψηλής ανάλυσης αποδίδει ρυθμό δειγματοληψίας 96 kHz και βάθος 24 bit, για πραγματικό ήχο και μια ακόμα πιο απολαυστική εμπειρία ακρόασης, με τον τρόπο που πραγματικά ήθελαν οι καλλιτέχνες με ήχο υψηλής ανάλυσης για κρυστάλλινη ακρίβεια.

Το LG Sound Bar S80QY αποδίδει περιεχόμενο 4K, περιλαμβάνοντας HDR και Dolby Vision™, με ελάχιστες απώλειες στην ποιότητα και την απόδοση, επιτυγχάνοντας μια ολοκληρωμένη οπτικοακουστική εμπειρία στην τηλεόραση ενώ, υποστηρίζει τις λειτουργίες VRR και ALLM για να ταιριάζει με τις αλλαγές του ρυθμού καρέ και να μειώνει την αλλοίωση της εικόνας.

Τεύχος 158

ΑΛΛΑ ΑΡΘΡΑ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Το TΕCHmail είναι το πρώτο διαδραστικό καθημερινό περιοδικό της LIBRA PRESS, που έρχεται να καλύψει δημοσιογραφικά με ειδήσεις, νέα και ρεπορτάζ τον κλάδο της επιχειρηματικότητας, που αφορά κατά βάση εταιρείες υψηλής τεχνολογίας.

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
LIBRA PRESS
Καυκάσου 145, Αθήνα, 11364ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΤΟ NEWSLETTER


TechMail
Libra Press © Copyright 2022 | All Rights Reserved
Dual Design