ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΤΟ NEWSLETTER

12 Μαΐου 2022 06:55

LG One:Quick Flex: Για αύξηση της παραγωγικότητας στο μέγιστο!

Το επαγγελματικό τμήμα Business Solutions της LG Electronics (LG) παρουσιάζει την πρωτοπόρα οθόνη One:Quick Flex, κατάλληλη για την μεγαλύτερη αποτελεσματικότητα στα meetings σας.

Αν είστε συνέχεια σε βιασύνη λόγω των γρήγορων ρυθμών ζωής και θέλετε ταυτόχρονα να είστε τυπικοί σε όλα σας τα meetings, τότε η LG One:Quick Flex θα γίνει ο καλύτερός σας «φίλος»! Εξοπλισμένη με την τεχνολογία αφής In-Cell, την ενσωματωμένη κάμερα, τα ηχεία και τα μικρόφωνα αυτή η οθόνη ήρθε για να κάνει όλες τις ιδέες σας πραγματικότητα!

Δε χρειάζεται πλέον να αγχώνεστε για τα online meetings και τις κλήσεις, αφού πλέον όλα μπορούν να γίνουν εύκολα, γρήγορα και αποτελεσματικά! Κάντε τα πάντα από το γραφείο σας με την LG One:Quick Flex και μην σπαταλάτε άλλο χρόνο σε μετακινήσεις. Για να κατεβάσετε το φυλλάδιο του προϊόντος πατήστε εδώ.

Τεύχος 65

ΑΛΛΑ ΑΡΘΡΑ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Το TΕCHmail είναι το πρώτο διαδραστικό καθημερινό περιοδικό της LIBRA PRESS, που έρχεται να καλύψει δημοσιογραφικά με ειδήσεις, νέα και ρεπορτάζ τον κλάδο της επιχειρηματικότητας, που αφορά κατά βάση εταιρείες υψηλής τεχνολογίας.

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
LIBRA PRESS
Καυκάσου 145, Αθήνα, 11364ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΤΟ NEWSLETTER


TechMail
Libra Press © Copyright 2022 | All Rights Reserved
Dual Design