ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΤΟ NEWSLETTER

28 Σεπτεμβρίου 2022 06:54

LG One Quick Flex: Ιδανικό για τηλεδιασκέψεις

Η λύση One:Quick Flex 43 ιντσών του τμήμα τους Business Solutions της LG, περιλαμβάνει ενσωματωμένο υπολογιστή με λειτουργικό σύστημα Windows®, κάμερα ανάλυσης 4K UHD, μικρόφωνα, ηχεία και πίνακα. Αυτό σημαίνει ότι το One:Quick Flex έχει ήδη ενσωματωμένα όλα όσα χρειάζονται για μια τηλεδιάσκεψη, καθιστώντας τις συνδέσεις που απαιτούνται για αυτήν πολύ πιο απλές. Επίσης, χάρη στην ενσωματωμένη κάμερα, το μικρόφωνο και το ηχείο, αυτή η απόλυτη ψηφιακή εργαλειοθήκη παρακάμπτει τις κουραστικές και χρονοβόρες ρυθμίσεις.

Χάρη στην ενσωματωμένη τεχνολογία αφής In-Cell, το One:Quick Flex δίνει τη δυνατότητα, χρησιμοποιώντας την ειδική γραφίδα , για σημειώσεις και σκαριφήματα, αλλά και τη δυνατότητα αποθήκευσης και κοινοποίησης, των αρχείων που δημιουργείτε στην οθόνη. Επιπλέον, βασίζεται στην πλατφόρμα των Windows® και είναι συμβατό με μια μεγάλη ποικιλία εφαρμογών τηλεδιάσκεψης και εργαλείων.

Η λύση LG One:Quick Flex έχει σχεδιαστεί με μια κινητή βάση που την καθιστά ιδανική για μικρές ομαδικές συναντήσεις και παρουσιάσεις. Τέλος, υποστηρίζει την περιστροφή της οθόνης κατά 90 μοίρες για την προβολή περιεχομένου και σε κατακόρυφη διάταξη.

Τεύχος 139

ΑΛΛΑ ΑΡΘΡΑ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Το TΕCHmail είναι το πρώτο διαδραστικό καθημερινό περιοδικό της LIBRA PRESS, που έρχεται να καλύψει δημοσιογραφικά με ειδήσεις, νέα και ρεπορτάζ τον κλάδο της επιχειρηματικότητας, που αφορά κατά βάση εταιρείες υψηλής τεχνολογίας.

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
LIBRA PRESS
Καυκάσου 145, Αθήνα, 11364ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΤΟ NEWSLETTER


TechMail
Libra Press © Copyright 2022 | All Rights Reserved
Dual Design