ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΤΟ NEWSLETTER

30 Σεπτεμβρίου 2022 06:56

LG NanoCell TV: Αληθινά χρώματα και Real 4k ανάλυση

Με τεχνολογία nanoCell που χρησιμοποιεί νανοσωματίδια για να φιλτράρει τα ασαφή χρώματα από τα μήκη κύματος RGB, η LG Nano786 είναι εδώ για να προσφέρει γνήσια χρώματα και ατελείωτες ώρες χαράς και διασκέδασης.

Με την LG NanoCell786, η προβολή των ταινιών ανάγεται σε μια απίστευτη εμπειρία θέασης, με το FILMMAKER MODE™ να κάνει τις ταινίες να φαίνονται, όπως τις οραματίστηκε ο σκηνοθέτης, χωρίς καμία προσαρμογή στην υφή ή σε άλλες οπτικές ρυθμίσεις της ταινίας και με εκπληκτικό Pure Color. Επιπλέον, το HDR 10 χαρτογραφεί δυναμικά τις αποχρώσεις καρέ-καρέ, ώστε όλοι οι τύποι περιεχομένου να απεικονίζονται με μεγαλύτερη αντίθεση για μια πιο εντυπωσιακή και καθηλωτική εμπειρία θέασης.

Ο επεξεργαστής α5 Gen5 AI 4K αναλύει το αρχικό περιεχόμενο και το βελτιστοποιεί για να παρέχει καλύτερη ποιότητα και ρετουσαρισμένα γνήσια χρώματα, μέσω επεξεργαστικής ισχύος. Ακόμα, διαθέτει AI Brightness Control, το οποίο προσαρμόζει αυτόματα τη φωτεινότητα της οθόνης, ώστε να ταιριάζει με τα επίπεδα φωτισμού περιβάλλοντος, ούτως ώστε εσείς να παρακολουθείτε τα βέλτιστα σε οποιαδήποτε ρύθμιση.

Η LG NanoCell υποστηρίζει πλέον το NVIDIA GeForce Now, μια πλατφόρμα παιχνιδιών στο Cloud που φέρνει τα πιο πρόσφατα παιχνίδια υπολογιστή απευθείας στην τηλεόρασή.

Η LG NanoCell786, με το AI Sound Pro, χαρίζει καθηλωτικό ήχο, καθώς οι αλγόριθμοι deep learning AI μετατρέπουν 2 κανάλια ήχου σε εικονικό ήχο surround 5.1.2, επιτρέποντας την εκτίμηση οποιουδήποτε περιεχομένου με πλούσιο, βελτιωμένο ήχο.

Χάρη στο ThinQ AI, που είναι εντελώς εξατομικευμένο για εσάς, η τηλεόραση NanoCell ενεργοποιείται φωνητικά και. Η LG NanoCell αναβαθμίζει την άνεση σε νέο επίπεδο χάρη στην υποστήριξη Apple AirPlay και Homekit.

Η LG NanoCell786 διατίθεται σε δυο μεγέθη, 43 & 55 ιντσών.

Τεύχος 141

ΑΛΛΑ ΑΡΘΡΑ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Το TΕCHmail είναι το πρώτο διαδραστικό καθημερινό περιοδικό της LIBRA PRESS, που έρχεται να καλύψει δημοσιογραφικά με ειδήσεις, νέα και ρεπορτάζ τον κλάδο της επιχειρηματικότητας, που αφορά κατά βάση εταιρείες υψηλής τεχνολογίας.

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
LIBRA PRESS
Καυκάσου 145, Αθήνα, 11364ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΤΟ NEWSLETTER


TechMail
Libra Press © Copyright 2022 | All Rights Reserved
Dual Design