ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΤΟ NEWSLETTER

1 Ιουνίου 2022 06:54

LG Laundry Solutions: Πιστοποίηση αναπαραγωγιμότητας αλγορίθμου από την UL

Η LG ανακοίνωσε ότι η τεχνολογία AI που εφαρμόζεται στις συσκευές της για την πλύση των ρούχων που αναβαθμίζονται, έχει λάβει πιστοποίηση AI Algorithm Reproducibility Process (Διαδικασία αναπαγωγιμότητας αλγορίθμου AI) από την UL. Η τεχνολογία Τεχνητής Νοημοσύνης Direct Drive (AI DD™) της LG χρησιμοποιεί Deep Learning για να ανιχνεύει τους τύπους των υφασμάτων που πλένονται ή στεγνώνουν και να επιλέγει τον βέλτιστο κύκλο και ρυθμίσεις για κάθε πλύση.

Είναι η πρώτη λύση τεχνητής νοημοσύνης που χρησιμοποιείται σε μια συσκευή πλυντηρίου, η οποία έχει πιστοποιηθεί από την UL. Η τεχνολογία αιχμής της εταιρείας υποβλήθηκε σε μια ολοκληρωμένη αξιολόγηση για την επαλήθευση των δυνατοτήτων της, με την UL να μετρά διάφορα κριτήρια, όπως την καταλληλότητα των δεδομένων «μάθησης» που χρησιμοποιεί η LG και την απόδοση του αλγορίθμου της στην πραγματική χρήση.

Η διαφοροποιημένη τεχνολογία AI της LG, έχει επίσης αναγνωριστεί από διάφορους οργανισμούς, συμπεριλαμβανομένου του Korea Testing Laboratory (πιστοποίηση ασφάλειας AI) και του Korean Standards Association (πιστοποίηση AI+).

Τεύχος 79

ΑΛΛΑ ΑΡΘΡΑ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Το TΕCHmail είναι το πρώτο διαδραστικό καθημερινό περιοδικό της LIBRA PRESS, που έρχεται να καλύψει δημοσιογραφικά με ειδήσεις, νέα και ρεπορτάζ τον κλάδο της επιχειρηματικότητας, που αφορά κατά βάση εταιρείες υψηλής τεχνολογίας.

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
LIBRA PRESS
Καυκάσου 145, Αθήνα, 11364ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΤΟ NEWSLETTER


TechMail
Libra Press © Copyright 2022 | All Rights Reserved
Dual Design