ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΤΟ NEWSLETTER

5 Οκτωβρίου 2022 06:53

LG DualUp: Μέγιστη άνεση και προηγμένος εργονομικός σχεδιασμός

Το τμήμα Business Solutions της LG παρουσιάζει το νέο LG Ergo Dual monitor 27QP88D, το οποίο ξεχωρίζει για την ευκολία ρύθμισης και εγκατάστασης και την εξαιρετική ποιότητα εικόνας IPS με ανάλυση QHD (2560 x 1440). Με τις εργονομικές οθόνες της LG, η εργασία από το σπίτι, αλλά και στο γραφείο γίνεται πιο αποδοτική από ποτέ.

Η εργονομική βάση των οθονών της σειράς LG Ergo Dual προσφέρει μέγιστη ευελιξία, δίνοντας τη δυνατότητα πλήρους επέκτασης και ανάσυρσης, περιστροφής στον κατακόρυφο και οριζόντιο άξονα, αλλά και ρύθμισης ύψους και κλίσης της οθόνης. Επιτρέπει σε κάθε χρήστη να δημιουργήσει έναν σταθμό εργασίας σύμφωνα με τις ανάγκες του, συμβάλλοντας ταυτόχρονα σε μια πιο φυσική και ξεκούραστη στάση του σώματος, που είναι κρίσιμης σημασίας.

Το σύστημα διπλής οθόνης LG 27QP88D αυξάνει σημαντικά την παραγωγικότητα στην εργασία. Το σετ αποτελείται από δύο οθόνες ανάλυσης QHD (2560 x 1440), που μπορούν να τοποθετηθούν με τον τρόπο που ανταποκρίνεται καλύτερα στις ανάγκες του χρήστη: οριζόντια δίπλα-δίπλα, περιστροφή μιας ή και των δύο οθονών σε κατακόρυφη λειτουργία ή τοποθέτηση και των δύο κάθετα.

Παράλληλα, το μοντέλο LG 27QP88D, με USB Type-C™ και DisplayPort, υποστηρίζει τη λειτουργία Daisy Chain. Έτσι, είναι δυνατή η δημιουργία ενός παραγωγικού σταθμού εργασίας συνδέοντας το σετ οθονών με φορητό υπολογιστή χρησιμοποιώντας ένα καλώδιο DP και ένα καλώδιο USB Type-C™. Με την τεχνολογία USB-C™, είναι δυνατή η φόρτιση ενός συνδεδεμένου φορητού υπολογιστή ταυτόχρονα με τη χρήση της οθόνης και τη μεταφορά δεδομένων.

Τεύχος 144

ΑΛΛΑ ΑΡΘΡΑ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Το TΕCHmail είναι το πρώτο διαδραστικό καθημερινό περιοδικό της LIBRA PRESS, που έρχεται να καλύψει δημοσιογραφικά με ειδήσεις, νέα και ρεπορτάζ τον κλάδο της επιχειρηματικότητας, που αφορά κατά βάση εταιρείες υψηλής τεχνολογίας.

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
LIBRA PRESS
Καυκάσου 145, Αθήνα, 11364ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΤΟ NEWSLETTER


TechMail
Libra Press © Copyright 2022 | All Rights Reserved
Dual Design