ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΤΟ NEWSLETTER

4 Νοεμβρίου 2022 06:54

LG 86QNED816: Συνδυασμός των τεχνολογιών Quantum Dot και NanoCell

Όταν το Quantum Dot συναντά το NanoCell το αποτέλεσμα είναι εξωπραγματικά χρώματα, εκπληκτική ανάλυση 4K σε μια εξαιρετικά μεγάλη οθόνη για καλύτερη εμπειρία θέασης.

Η τεχνολογία μείωσης φωτισμού της νέας οθόνης LG QNED χρησιμοποιεί αλγόριθμους deep-learning, που μειώνουν τον οπίσθιο φωτισμό, δημιουργώντας πιο ευκρινείς, πιο φυσικές εικόνες, ελαχιστοποιώντας ταυτόχρονα το εφέ του φωτοστέφανου.

Η LG 86QNED816, 86 ιντσών, διαθέτει επεξεργαστή α7 Gen5 ΑΙ που χρησιμοποιεί αλγόριθμους deep-learning τελειοποιώντας την εμπειρία θέασης για κινηματογραφική εμπειρία που κόβει την ανάσα και απόδοση που κλέβει την παράσταση. Το FILMMAKER MODE™ διατηρεί τα αρχικά χρώματα, τις ρυθμίσεις και τους ρυθμούς καρέ.

Χάρη στο AI Picture Pro, το αναβαθμισμένο AI 4K Upscaling και το AI Tone Mapping, βελτιώνεται η αντίθεση και η ανάλυση για βέλτιστη λεπτομέρεια, ενώ τα Foreground & Background Effect Enhancement και Dynamic Vivid μεγιστοποιούν το βάθος πεδίου και την αναπαράσταση χρωμάτων για εξαιρετικά ρεαλιστική εικόνα.

Τεύχος 165

ΑΛΛΑ ΑΡΘΡΑ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Το TΕCHmail είναι το πρώτο διαδραστικό καθημερινό περιοδικό της LIBRA PRESS, που έρχεται να καλύψει δημοσιογραφικά με ειδήσεις, νέα και ρεπορτάζ τον κλάδο της επιχειρηματικότητας, που αφορά κατά βάση εταιρείες υψηλής τεχνολογίας.

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
LIBRA PRESS
Καυκάσου 145, Αθήνα, 11364ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΤΟ NEWSLETTER


TechMail
Libra Press © Copyright 2022 | All Rights Reserved
Dual Design