18 Μαΐου 2022 06:48

LG: Τιμήθηκε ως Συνεργάτης της Χρονιάς 2022 από την U.S. EPA

Κάθε χρόνο, το πρόγραμμα ENERGY STAR τιμά μια ομάδα επιχειρήσεων και οργανισμών που συμβάλλουν στην προστασία του περιβάλλοντος μέσω ανώτερων ενεργειακών επιτευγμάτων. Οι νικητές των βραβείων ENERGY STAR ηγούνται των βιομηχανιών τους στην παραγωγή, την πώληση και την υιοθέτηση ενεργειακά αποδοτικών προϊόντων, κατοικιών, κτιρίων, υπηρεσιών και στρατηγικών.

Η LG Electronics ανακηρύχθηκε o ENERGY STAR® Partner of the Year για το 2022 στη Sustained Excellence από την Υπηρεσία Προστασίας του Περιβάλλοντος των ΗΠΑ (EPA). Αυτή η τιμητική διάκριση, μια διάκριση που η LG έχει λάβει εννέα φορές από το 2012, αναγνωρίζει την υποδειγματική δέσμευση της εταιρείας για την προστασία του περιβάλλοντος μέσω της ηγετικής θέσης σε προϊόντα και προωθήσεις με πιστοποίηση ENERGY STAR. Στο πλαίσιο της πρωτοβουλίας Zero Negative Environmental Impact, η LG σχεδιάζει να δημιουργήσει περισσότερες εγκαταστάσεις παραγωγής που θα έχουν θετικό αντίκτυπο στο περιβάλλον. Για να διασφαλίσει ότι θα επιτύχει τους στόχους της για ουδετερότητα άνθρακα και κυκλική οικονομία, η LG ανακοίνωσε την πρόθεσή της να μειώσει τη χρήση πλαστικών με βάση τα πετροχημικά, εισάγοντας έως και 600.000 τόνους ανακυκλωμένου πλαστικού στη διαδικασία κατασκευής της έως το 2030 και σχεδόν να διπλασιάσει την ανάκτηση ηλεκτρονικών απορριμμάτων σε 8 εκατομμύρια τόνους μέχρι τότε.

Τεύχος 69

ΑΛΛΑ ΑΡΘΡΑ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Το TΕCHmail είναι το πρώτο διαδραστικό καθημερινό περιοδικό της LIBRA PRESS, που έρχεται να καλύψει δημοσιογραφικά με ειδήσεις, νέα και ρεπορτάζ τον κλάδο της επιχειρηματικότητας, που αφορά κατά βάση εταιρείες υψηλής τεχνολογίας.

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
LIBRA PRESS
Καυκάσου 145, Αθήνα, 11364ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΤΟ NEWSLETTER


TechMail
Libra Press © Copyright 2022 | All Rights Reserved
Dual Design