ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΤΟ NEWSLETTER

10 Οκτωβρίου 2022 06:55

LG: Πλατφόρμα Smart TV με το webOS Hub

Η LG Electronics έχει επεκτείνει τις δραστηριότητές της στην πλατφόρμα έξυπνων τηλεοράσεων με την πρόσφατη κυκλοφορία του webOS Hub της, μια αναβαθμισμένη έκδοση της λύσης webOS της για τρίτους συνεργάτες. Παρέχοντας περισσότερες εξατομικευμένες επιλογές στους κατασκευαστές έξυπνων τηλεοράσεων και περισσότερη άνεση και περιεχόμενο στους τελικούς χρήστες, το webOS Hub θα είναι διαθέσιμο σε ένα διευρυμένο δίκτυο 200 συνεργαζόμενων εμπορικών σημάτων, συμπεριλαμβανομένων των Seiki, Eko, Stream System, Konka, Aiwa και Hyundai. Πρόκειται για αριθμό συνεργατών που είναι αυξημένος κατά δέκα φορές από τότε που η LG ξεκίνησε την αδειοδότηση του οικοσυστήματος webOS της στις αρχές του 2021.

Το webOS Hub υποστηρίζεται από τεχνολογικούς συνεργάτες της LG, όπως είναι οι Dolby, Realtek, Gracenote και CEVA και έχει πιστοποιηθεί από περισσότερους από 160 ραδιοτηλεοπτικούς φορείς από όλο τον κόσμο. Η νέα αναβάθμιση αποδεικνύει εκ νέου τη δέσμευση της εταιρείας να επεκτείνει την απόλυτη εμπειρία χρήστη σε περισσότερους καταναλωτές σε όλο τον κόσμο.

Τεύχος 147

ΑΛΛΑ ΑΡΘΡΑ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Το TΕCHmail είναι το πρώτο διαδραστικό καθημερινό περιοδικό της LIBRA PRESS, που έρχεται να καλύψει δημοσιογραφικά με ειδήσεις, νέα και ρεπορτάζ τον κλάδο της επιχειρηματικότητας, που αφορά κατά βάση εταιρείες υψηλής τεχνολογίας.

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
LIBRA PRESS
Καυκάσου 145, Αθήνα, 11364ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΤΟ NEWSLETTER


TechMail
Libra Press © Copyright 2022 | All Rights Reserved
Dual Design