ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΤΟ NEWSLETTER

16 Μαΐου 2022 06:54

LG: Νέα επαγγελματική οθόνη 24BP750C-B

Συνδυάζει εργονομία, συνδεσιμότητα και εκπληκτική ποιότητα εικόνας

Το τμήμα Business Solutions της LG Electronics, παρουσιάζει τη νέα επαγγελματική οθόνη 24BP750C-B, η οποία συνδυάζει ευκρίνεια εικόνας, καλύτερη οργάνωση εργασίας και μεγαλύτερη άνεση στις βιντεοκλήσεις.

Η οθόνη LG 24BP750C-B με τεχνολογία IPS και με απόδοση οθόνης υγρών κρυστάλλων παρέχει υψηλότερη ποιότητα απεικόνισης με ρεαλιστικά χρώματα σε ευρεία γωνία θέασης. Η ενσωματωμένη κάμερα και το μικρόφωνο προσφέρουν μια πλούσια εμπειρία πολυμέσων και καθιστούν την οθόνη LG 24BP750C-B την καλύτερη επιλογή για βιντεοκλήσεις και τηλεδιασκέψεις.

Η θύρα USB Type-C™ επιτρέπει δυνατότητες από προβολή και μετάδοση δεδομένων, μέχρι φόρτιση συνδεδεμένων συσκευών (έως και 65 W), υποστηρίζοντας ταυτόχρονα σύνδεση του φορητού υπολογιστή με ένα απλό καλώδιο. Επίσης, η οθόνη 24BP750C προσφέρει DisplayPort, HDMI συμβατό με υπάρχουσες συσκευές και USB 3.0, που είναι ταχύτερο από το υπάρχον USB 2.0.

Χάρη στην εργονομική σχεδίαση που διαθέτει, μια κουραστική μέρα στην εργασία θα γίνει πολύ πιο άνετη και ξεκούραστη. Η εργονομική βάση, που τοποθετείται εύκολα με ένα κλικ και η δυνατότητα ρύθμισης ύψους, κλίσης, περιστροφής στον κατακόρυφο άξονα και αμφίδρομης περιστροφής στον οριζόντιο άξονα, επιτρέπουν τη δημιουργία ενός βελτιστοποιημένου περιβάλλοντος εργασίας.

Τέλος, η λειτουργία ανάγνωσης προσαρμόζει τη θερμοκρασία χρώματος και δημιουργεί φωτεινότητα παρόμοια με αυτήν του χαρτιού με αποτέλεσμα την άνετη προβολή και ανάγνωση εγγράφων. Ακόμα, η λειτουργία Flicker Safe μειώνει το αόρατο τρεμόπαιγμα στην οθόνη, παρέχοντας ένα πιο άνετο περιβάλλον εργασίας για μεγάλο χρονικό διάστημα.

Τεύχος 67

ΑΛΛΑ ΑΡΘΡΑ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Το TΕCHmail είναι το πρώτο διαδραστικό καθημερινό περιοδικό της LIBRA PRESS, που έρχεται να καλύψει δημοσιογραφικά με ειδήσεις, νέα και ρεπορτάζ τον κλάδο της επιχειρηματικότητας, που αφορά κατά βάση εταιρείες υψηλής τεχνολογίας.

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
LIBRA PRESS
Καυκάσου 145, Αθήνα, 11364ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΤΟ NEWSLETTER


TechMail
Libra Press © Copyright 2022 | All Rights Reserved
Dual Design