ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΤΟ NEWSLETTER

26 Ιανουαρίου 2023 06:51

LG και MAGNA συνεργάζονται για την εξέλιξη του infotainment

Η LG Electronics (LG) ανακοίνωσε την τεχνική συνεργασία της με την Magna International (Magna), τεχνολογική εταιρεία που ασχολείται με το mobility.

Οι εταιρείες υπέγραψαν συμφωνία για την ανάπτυξη ενός proof of concept για μία λύση αυτόνομης οδήγησης-infotainment, με στόχο την παροχή διαφοροποιημένων εμπειριών στους πελάτες, στοχεύοντας στο μέλλον του mobility.

Στο πλαίσιο της συμφωνίας, η LG και η Magna θα διερευνήσουν την τεχνική δυνατότητα υλοποίησης της ενσωμάτωσης δυνατοτήτων ενημέρωσης και ψυχαγωγίας της LG με το προηγμένο σύστημα υποστήριξης οδηγού (ADAS) και τις τεχνολογίες αυτόνομης οδήγησης της Magna.

Η συνεργασία αυτή θα επικεντρωθεί στη δημιουργία εκτελέσιμων λύσεων IVI-ADAS για να ικανοποιεί καλύτερα τα προγράμματα οχημάτων των αυτοκινητοβιομηχανιών. Τόσο η LG όσο και η Magna παρουσίασαν αυτήν την ιδέα στους παγκόσμιους κατασκευαστές αυτοκινήτων κατά τη διάρκεια της CES 2023.

Η συνεργασία αυτή ακολουθεί την επιτυχημένη κοινοπραξία που ανακοίνωσαν τον Ιούλιο του 2021 η LG και η Magna με την επωνυμία LG Magna e-Powertrain, με σκοπό να κατασκευάσουν inverters, κινητήρες και φορτιστές οχημάτων, καθώς και σχετικά συστήματα κίνησης για ηλεκτρικά οχήματα για την υποστήριξη της ταχέως αναπτυσσόμενης παγκόσμιας στροφής προς το όχημα για ορισμένες αυτοκινητοβιομηχανίες.

Τεύχος 214

ΑΛΛΑ ΑΡΘΡΑ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Το TΕCHmail είναι το πρώτο διαδραστικό καθημερινό περιοδικό της LIBRA PRESS, που έρχεται να καλύψει δημοσιογραφικά με ειδήσεις, νέα και ρεπορτάζ τον κλάδο της επιχειρηματικότητας, που αφορά κατά βάση εταιρείες υψηλής τεχνολογίας.

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
LIBRA PRESS
Καυκάσου 145, Αθήνα, 11364ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΤΟ NEWSLETTER


TechMail
Libra Press © Copyright 2022 | All Rights Reserved
Dual Design