ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΤΟ NEWSLETTER

10 Ιανουαρίου 2023 06:56

Laptop με εξελιγμένους επεξεργαστές φέρνει η Acer

Στη CES 2023, η ACER ανακοίνωσε τα νέα laptop Nitro 16 και Nitro 17 με επεξεργαστές AMD Ryzen™ 7000 Series. Διαθέτουν οθόνες WUXGA/WQXGA 16 ιντσών ή FHD/QHD 17,3 ιντσών με υγρό μεταλλικό θερμικό γράσο στον επεξεργαστή.

Οι νέοι mobile επεξεργαστές AMD Ryzen προσφέρουν αυξημένη απόδοση σε συνδυασμό με μια πληθώρα βελτιωμένων εμπειριών χρήστη. Αξιοποιώντας τη νέα αρχιτεκτονική πυρήνα «Zen 4» που έχει σχεδιαστεί για υψηλές επιδόσεις και αποδοτικότητα, οι gamers και οι εργαζόμενοι εν κινήσει ενισχύονται για εξαιρετική παραγωγικότητα και απόδοση ισχύος. Επιπλέον, επιλεγμένα μοντέλα διαθέτουν την τεχνολογία Ryzen™+AI της AMD, για μοναδικά βίντεο εφέ, όπως η διόρθωση ματιών.

Οι δύο συσκευές Acer Nitro διαθέτουν έως και 32GB μνήμης DDR5 5600 MHz και έως 2TB αποθήκευσης M.2 PCIe Gen 4, ώστε οι gamers και οι content creators να μπορούν να κάνουν περισσότερα ταυτόχρονα. Τα laptop χρησιμοποιούν διπλούς ανεμιστήρες, τέσσερις εξόδους αέρα στρατηγικά τοποθετημένες στην πλαϊνή και την πίσω πλευρά τους, είσοδο αέρα στο επάνω τμήμα, ενώ υποστηρίζονται περαιτέρω από υγρό μεταλλικό θερμικό γράσο για βελτιωμένη ψύξη. Φέρουν επίσης το λογισμικό NitroSense και ένα πλήκτρο NitroSense, ώστε οι χρήστες να μπορούν να παρακολουθούν τις θερμοκρασίες όλων των συστημάτων και να διαχειρίζονται εύκολα τις ρυθμίσεις απόδοσης των συσκευών.

Τεύχος 202

ΑΛΛΑ ΑΡΘΡΑ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Το TΕCHmail είναι το πρώτο διαδραστικό καθημερινό περιοδικό της LIBRA PRESS, που έρχεται να καλύψει δημοσιογραφικά με ειδήσεις, νέα και ρεπορτάζ τον κλάδο της επιχειρηματικότητας, που αφορά κατά βάση εταιρείες υψηλής τεχνολογίας.

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
LIBRA PRESS
Καυκάσου 145, Αθήνα, 11364ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΤΟ NEWSLETTER


TechMail
Libra Press © Copyright 2022 | All Rights Reserved
Dual Design