14 Ιουλίου 2022 06:55

IoT λύσεις πυρασφάλειας από τη Siemens

Η Siemens επεκτείνει το χαρτοφυλάκιο πυρασφάλειας Cerberus PRO. Οι εγκαταστάτες, οι πάροχοι υπηρεσιών και οι πελάτες θα επωφεληθούν από τη βελτιστοποίηση των πόρων, τον απλοποιημένο σχεδιασμό και τη συντήρηση, καθώς και από τη μεγαλύτερη ευκολία κατά τον χειρισμό.

Οι νέοι πίνακες πυρανίχνευσης FC720 χρησιμοποιούν το νέο gateway X200 με ενσωματωμένη συνδεσιμότητα στο Cloud, η οποία διευκολύνει την εγκατάσταση και τη θέση σε λειτουργία. Αυτό οδηγεί σε υψηλότερη απόδοση και βελτιστοποιημένο συνολικό κόστος εγκατάστασης. Αυτή η γενιά πίνακα πυρανίχνευσης συνοδεύεται από μια ανανεωμένη κάρτα περιφερειακών που αυξάνει σημαντικά την ισχύ στον βρόχο. Αυτό δίνει στους πελάτες μεγαλύτερη ευελιξία να σχεδιάζουν τα συστήματά τους με τον πιο αποτελεσματικό τρόπο. Επιπλέον, οι πίνακες προσφέρουν εκλεπτυσμένες λειτουργίες λογισμικού για τη βελτιστοποίηση των λειτουργιών.

Εκτός από την αποδεδειγμένα αποτελεσματική τεχνολογία ASA (Advanced Signal Analysis), ο ανιχνευτής OOH740 Cerberus PRO είναι πλέον εξοπλισμένος και με την τεχνολογία DFT (για δοκιμές χωρίς ενοχλήσεις). Με την τεχνολογία DFT, η λειτουργικότητα των ανιχνευτών μπορεί να ελεγχθεί αυτόματα είτε σε προκαθορισμένους χρόνους είτε κατ’ επιλογήν, τόσο στην εγκατάσταση όσο και απομακρυσμένα. Αυτό μπορεί να ενισχύσει την ασφάλεια με συχνότερες δοκιμές καλής λειτουργίας, χωρίς να προκαλεί καμία ενόχληση στις κτηριακές διαδικασίες ή τους χρήστες.

Με την εφαρμογή Cerberus Connect, το προσωπικό πυρασφάλειας μπορεί να λάβει ειδοποιήσεις push σε περίπτωση συμβάντος και μπορεί να ελέγξει την κατάσταση και το ιστορικό συμβάντων του χώρου πυρασφάλειας από οπουδήποτε και ανά πάσα στιγμή.

Με την εφαρμογή Cerberus Cloud, ο πάροχος υπηρεσιών μπορεί να σχεδιάσει ποιες συσκευές θα δοκιμάσει στην επόμενη προγραμματισμένη επίσκεψη μέσω του Cerberus Portal, να πραγματοποιήσει δοκιμές επιτόπου μέσω της εφαρμογής Connect και στη συνέχεια να δημιουργήσει αναφορές μέσω του Gateway. Τα δεδομένα που συλλέγονται μπορούν να σταλούν στον πελάτη, ο οποίος έχει πλήρη εποπτεία του συστήματος πυρανίχνευσης και μπορεί να αποδείξει την καλή λειτουργία του συστήματος, εάν χρειαστεί.

Τεύχος 109

ΑΛΛΑ ΑΡΘΡΑ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Το TΕCHmail είναι το πρώτο διαδραστικό καθημερινό περιοδικό της LIBRA PRESS, που έρχεται να καλύψει δημοσιογραφικά με ειδήσεις, νέα και ρεπορτάζ τον κλάδο της επιχειρηματικότητας, που αφορά κατά βάση εταιρείες υψηλής τεχνολογίας.

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
LIBRA PRESS
Καυκάσου 145, Αθήνα, 11364ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΤΟ NEWSLETTER


TechMail
Libra Press © Copyright 2022 | All Rights Reserved
Dual Design