2 Φεβρουαρίου 2023 06:44

Internet στην Αγορά Μοδιάνο από τη Lancom

Σε μια σημαντική ανάληψη έργου προχώρησε η Lancom, καθώς ανέλαβε την εγκατάσταση, λειτουργία και συντήρηση της δικτυακής υποδομής στον χώρο της Αγοράς Μοδιάνο.

Η εκτέλεση του έργου θα γίνει σε συνεργασία με τον όμιλο Φάις και θέτει ως στόχο το ιστορικό σημείο γαστρονομικής αναφοράς της πόλης της Θεσσαλονίκης να αποκτήσει σύγχρονη σφραγίδα, χαρίζοντας στους επισκέπτες του απρόσκοπτη συνδεσιμότητα και Internet υψηλών ταχυτήτων.

Συγκεκριμένα, η επικυρωθείσα συμφωνία προβλέπει πως η Lancom θα παρέχει στην Αγορά Μοδιάνο μισθωμένο κύκλωμα Internet με ταχύτητες 1Gbps Download/1Gbps Upload, μέσω οπτικής ίνας και μικροκυμματικού backup. Επίσης, η εταιρεία ανέλαβε την ανάπτυξη εσωτερικού δικτύου Wi-Fi, μέσω της εγκατάστασης 26 Access Points σε διάφορα σημεία της αγοράς, ώστε να καλύπτονται οι ανάγκες συνδεσιμότητας στο Διαδίκτυο σε όλους τους χώρους του κτιρίου.

Τεύχος 219

ΑΛΛΑ ΑΡΘΡΑ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Το TΕCHmail είναι το πρώτο διαδραστικό καθημερινό περιοδικό της LIBRA PRESS, που έρχεται να καλύψει δημοσιογραφικά με ειδήσεις, νέα και ρεπορτάζ τον κλάδο της επιχειρηματικότητας, που αφορά κατά βάση εταιρείες υψηλής τεχνολογίας.

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
LIBRA PRESS
Καυκάσου 145, Αθήνα, 11364ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΤΟ NEWSLETTER


TechMail
Libra Press © Copyright 2022 | All Rights Reserved
Dual Design