ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΤΟ NEWSLETTER

4 Φεβρουαρίου 2022 15:18

Internet εν πτήσει από την Aegean

Σε ένα ακόμη μεγάλο βήμα για την αναβάθμιση της ταξιδιωτικής εμπειρίας των επιβατών της προχωρά η Aegean, προσφέροντας πλέον τη δυνατότητα να αποκτήσουν πρόσβαση στο internet κατά την πτήση τους και να απολαύσουν ψυχαγωγικό περιεχόμενο μέσω της νέας ψηφιακής πλατφόρμας της. Η αναβάθμιση αυτή αφορά στα ήδη εξοπλισμένα αεροσκάφη AIRBUS neo, όμως δεν σταματά εκεί, καθώς θα παραλαμβάνονται νέα αεροσκάφη και ο στόλος θα εξοπλίζεται σταδιακά, με αποτέλεσμα όλο και περισσότεροι επιβάτες να μπορούν να χρησιμοποιούν την υπηρεσία Aegean Wi-Fi onboard.

Με την υπηρεσία Free 10’, όλοι οι επιβάτες θα έχουν την ευκαιρία να δοκιμάσουν το Aegean Wi-Fi onboard δωρεάν για 10 λεπτά, ενώ όσοι επιθυμούν να διατηρήσουν την πρόσβασή τους στην υπηρεσία καθ’ όλη τη διάρκεια της πτήσης, μπορούν να επιλέξουν το πακέτο Text and surf ή το πακέτο Stream για μεγαλύτερη ταχύτητα και επιπλέον δυνατότητα παρακολούθησης βίντεο ή ακρόασης ήχου στο διαδίκτυο. Το πακέτο Stream θα διατίθεται δωρεάν σε όλους τους επιβάτες της Business Class. Αντίστοιχα, το Text & Surf θα προσφέρεται δωρεάν στα Gold μέλη του προγράμματος Miles+Bonus, ενώ παρόμοιες παροχές θα προσφέρονται μελλοντικά και σε άλλες ειδικές κατηγορίες επιβατών.

Για την ανάπτυξη της υπηρεσίας Wi-Fi onboard πάνω στην τεχνολογική πλατφόρμα του European Aviation Network, η οποία αποτελεί την κορυφαία εφαρμογή ευρυζωνικού internet εν πτήσει στην Ευρώπη, καθώς προσφέρει ασύγκριτες ταχύτητες, αδιάλειπτη κάλυψη και σημαντικά χαμηλότερο χρόνο αναμονής (latency) από οποιαδήποτε άλλη αντίστοιχη εφαρμογή στην αγορά, η AEGEAN συνεργάστηκε με την Inmarsat, τη Deutsche Telekom και τη Display Interactive.

Τεύχος 5

ΑΛΛΑ ΑΡΘΡΑ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Το TΕCHmail είναι το πρώτο διαδραστικό καθημερινό περιοδικό της LIBRA PRESS, που έρχεται να καλύψει δημοσιογραφικά με ειδήσεις, νέα και ρεπορτάζ τον κλάδο της επιχειρηματικότητας, που αφορά κατά βάση εταιρείες υψηλής τεχνολογίας.

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
LIBRA PRESS
Καυκάσου 145, Αθήνα, 11364ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΤΟ NEWSLETTER


TechMail
Libra Press © Copyright 2022 | All Rights Reserved
Dual Design