ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΤΟ NEWSLETTER

18 Ιανουαρίου 2023 06:47

Innovent Forum

Έρχεται η υβριδική έκθεση επιστήμης & τεχνολογίας

Το Innovent Forum, η νέα διήμερη υβριδική έκθεση που είναι αφιερωμένη στην επιστήμη και την τεχνολογία που παράγεται από εταιρείες, ερευνητικά κέντρα και Πανεπιστήμια της Ελλάδας, έρχεται στις 10 και 11 Φεβρουαρίου 2023 και αποτελεί την αφετηρία ενός διαλόγου για την εξέλιξη της καινοτομίας σε καίριους τομείς δράσης.

Το Innovent Forum διοργανώνεται από το Πάρκο Καινοτομίας JOIST και το Πανεπιστήμιο Θεσσαλίας και θα διεξαχθεί διά ζώσης στις εγκαταστάσεις του JOIST στη Λάρισα και online στο Metaverse, φιλοξενώντας 30 εκθέτες, περισσότερες από 20 παράλληλες εκδηλώσεις και 80 live broadcasting συνεντεύξεων και προσφέροντας σημαντικές B2B και B2G matchmaking ευκαιρίες.

Αποστολή του Innovent Forum 2023 είναι η ανάδειξη των καινοτόμων μετασχηματιστικών λύσεων στον ιδιωτικό και τον δημόσιο τομέα, με στόχο την αξιοποίησή τους μέσα από τη δικτύωση και τη συνεργασία.

Η έκθεση απευθύνεται σε Πανεπιστήμια, ερευνητικά κέντρα, δημόσιους οργανισμούς, εταιρείες και τεχνοβλαστούς (spin-off) που επιθυμούν να προβάλουν τα καινοτόμα προϊόντα και υπηρεσίες που αναπτύσσουν και εστιάζει στους τομείς της τεχνολογίας διακυβέρνησης, της τεχνολογίας υγείας, της αγροδιατροφικής τεχνολογίας, της βιοτεχνολογίας, της εκπαιδευτικής τεχνολογίας, της τεχνολογίας τουρισμού, της ενέργειας, των τεχνών και του πολιτισμού, των υλικών, των κατασκευών, της κινητικότητας, των έξυπνων πόλεων και του gaming.

Το Innovent Forum 2023 θα λειτουργήσει ως μια πλατφόρμα διασύνδεσης επιχειρήσεων και ερευνητικών οργανισμών, διαμορφώνοντας ισχυρές συνεργασίες.

Η είσοδος στο Innovent Forum είναι δωρεάν για το κοινό.

Τεύχος 208

ΑΛΛΑ ΑΡΘΡΑ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Το TΕCHmail είναι το πρώτο διαδραστικό καθημερινό περιοδικό της LIBRA PRESS, που έρχεται να καλύψει δημοσιογραφικά με ειδήσεις, νέα και ρεπορτάζ τον κλάδο της επιχειρηματικότητας, που αφορά κατά βάση εταιρείες υψηλής τεχνολογίας.

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
LIBRA PRESS
Καυκάσου 145, Αθήνα, 11364ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΤΟ NEWSLETTER


TechMail
Libra Press © Copyright 2022 | All Rights Reserved
Dual Design