ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΤΟ NEWSLETTER

1 Φεβρουαρίου 2022 11:56

Infinitum S.A., SingularLogic, Kayafas & Co, PartnerNET και Unisystems ενισχύουν το ανθρώπινο δυναμικό τους

Μετά από 4 χρόνια συνεργασίας με την ALGOSYSTEMS S.A., η κα Σοφία Ωρολογά αναλαμβάνει ως Marketing & Communications Manager στην Infinitum S.A. Η κα Σοφία Ωρολογά έχει τουλάχιστον 20 έτη επαγγελματικής εμπειρίας στον χώρο του marketing.

Η SingularLogic αποκτά νέο Senior Account Manager, τον κο Κωνσταντίνο Κράνη. Ο Κωνσταντίνος Κράνης ειδικεύεται στον κλάδο του marketing, του management και του IT security.

Ο κος Γιάννης Κυρίτσης μετά την επιτυχή συνεργασία του με την Keeper Group, αναλαμβάνει ως Business Development Manager στην KAYAFAS & Co. Η επαγγελματική πορεία του κου Αντώνη Χόρτη ως Marketing Specialist συνεχίζεται αυτή τη φορά σε συνεργασία με την PartnerNET.

Ο Αντώνης Χόρτης διαθέτει πτυχία MSc στο Marketing και τις Επικοινωνίες.

Ο κος Γιάννης Παυλίδης αναλαμβάνει ως Cyber Security Solution Architech στην Unisystems. Επί 15 χρόνια απασχολείται ως σύμβουλος σε IT επιχειρήσεις με κύριο τομέα το Cyber Security.

Τεύχος 2

ΑΛΛΑ ΑΡΘΡΑ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Το TΕCHmail είναι το πρώτο διαδραστικό καθημερινό περιοδικό της LIBRA PRESS, που έρχεται να καλύψει δημοσιογραφικά με ειδήσεις, νέα και ρεπορτάζ τον κλάδο της επιχειρηματικότητας, που αφορά κατά βάση εταιρείες υψηλής τεχνολογίας.

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
LIBRA PRESS
Καυκάσου 145, Αθήνα, 11364ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΤΟ NEWSLETTER


TechMail
Libra Press © Copyright 2022 | All Rights Reserved
Dual Design