20 Μαΐου 2022 06:53

iNFINITUM: Χορηγός της Centaurus Racing Team του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας

Η iNFINITUM στηρίζει ως χορηγός για ακόμα μία χρονιά την Ελληνική φοιτητική ομάδα κατασκευής αγωνιστικών μονοθέσιων τύπου Formula, Centaurus Racing Team, με στόχο τη συμμετοχή της σε Παγκόσμιους Διαγωνισμούς Formula Student, προάγοντας την καινοτομία και την ελληνική τεχνολογία.

Η φοιτητική ομάδα Centaurus Racing Team του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας, δραστηριοποιείται από το 2009 στην έρευνα και την κατασκευή αγωνιστικών μονοθέσιων τύπου Formula, ικανών να συμμετέχουν στον διαγωνισμό Formula Student, τον μεγαλύτερο φοιτητικό διαγωνισμό μηχανολογίας παγκοσμίως. Πέρυσι, η ομάδα έλαβε μέρος στους διαγωνισμούς της Ουγγαρίας και της Αυστρίας, από τους πιο απαιτητικούς της Ευρώπης, όπου και κατέκτησε την 4η θέση στο στατικό αγώνισμα του Design (σχεδιασμός και μελέτη αυτοκινήτου) ανάμεσα στα καλύτερα Πανεπιστήμια του κόσμου. Αυτή τη στιγμή η ομάδα έχει ολοκληρώσει τη μελέτη και τον σχεδιασμό του νέου μονοθέσιου, και προχωράει με την κατασκευή του για να αγωνιστεί με αυτό στους διαγωνισμούς του καλοκαιριού στην Ιταλία, την Τσεχία και τη Γερμανία.

Τεύχος 71

ΑΛΛΑ ΑΡΘΡΑ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Το TΕCHmail είναι το πρώτο διαδραστικό καθημερινό περιοδικό της LIBRA PRESS, που έρχεται να καλύψει δημοσιογραφικά με ειδήσεις, νέα και ρεπορτάζ τον κλάδο της επιχειρηματικότητας, που αφορά κατά βάση εταιρείες υψηλής τεχνολογίας.

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
LIBRA PRESS
Καυκάσου 145, Αθήνα, 11364ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΤΟ NEWSLETTER


TechMail
Libra Press © Copyright 2022 | All Rights Reserved
Dual Design