ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΤΟ NEWSLETTER

19 Ιουλίου 2022 06:47

IFSAS: Ολοκληρωμένη λύση πυρασφάλειας για το νέο εργοστάσιο της TIKUN

Η TIKUN Europe, η φαρμακευτική εταιρεία που ειδικεύεται στην ιατρική κάνναβη, επέλεξε την IFSAS για τον σχεδιασμό της πιο αξιόπιστης και ολοκληρωμένης λύσης στον τομέα της πυρασφάλειας και της ασφάλειας για το νέο τους εργοστάσιο στην Κόρινθο.

Η TIKUN Europe, ξεκίνησε την παρουσία της στην Ευρωπαϊκή Ένωση, κάνοντας τα πρώτα της βήματα στην Ελλάδα και θέτοντας ως στόχο τη δημιουργία ενός διεθνούς κόμβου για την παραγωγή φαρμακευτικών σκευασμάτων κάνναβης.

Ένα καινοτόμο σύστημα που προστατεύει το εργοστάσιο, που αποτελείται από πολλά συστήματα με πλεονασμούς, στους τομείς του Fire Detection, Fire Suppression, Guard Tour, CCTV, Intrusion Perimeter Detection, Gas Detection.

Η καλλιέργεια και επεξεργασία κάνναβης από την TIKUN Europe τηρεί τις διατάξεις της ελληνικής νομοθεσίας για την καλλιέργεια και μεταποίηση, διασφαλίζοντας υψηλή ποιότητα και ασφάλεια των φαρμακευτικών σκευασμάτων που παράγονται σε περιβάλλον GMP.

Με πάνω από 15 χρόνια κλινικών και εργαστηριακών δοκιμών και μια βάση δεδομένων με δεκάδες χιλιάδες ασθενείς σε όλο τον κόσμο, τα φαρμακευτικά σκευάσματα TIKUN Europe βασίζονται σε είδη κάνναβης που έχουν κερδίσει διακρίσεις σε όλο τον κόσμο.

Η IFSAS δεσμεύεται να προσφέρει καινοτόμες λύσεις, παρέχοντας πακέτα εφαρμογών, υπηρεσιών και ολοκληρωμένων συστημάτων ασφάλειας και πυρασφάλειας.

Τεύχος 112

ΑΛΛΑ ΑΡΘΡΑ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Το TΕCHmail είναι το πρώτο διαδραστικό καθημερινό περιοδικό της LIBRA PRESS, που έρχεται να καλύψει δημοσιογραφικά με ειδήσεις, νέα και ρεπορτάζ τον κλάδο της επιχειρηματικότητας, που αφορά κατά βάση εταιρείες υψηλής τεχνολογίας.

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
LIBRA PRESS
Καυκάσου 145, Αθήνα, 11364ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΤΟ NEWSLETTER


TechMail
Libra Press © Copyright 2022 | All Rights Reserved
Dual Design