ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΤΟ NEWSLETTER

23 Φεβρουαρίου 2023 06:45

IDEAL και Fortinet διοργανώνουν webinar για τις κυβερνοαπειλές

Διαδικτυακό σεμινάριο με τίτλο Fortinet CTAP Cyber Threat Assessment Program Know Your Vulnerabilities – Get the Facts About Your Network Security, διοργανώνουν οι IDEAL Technology και η Fortinet.

Το σεμινάριο θα διεξαχθεί στις 9 Μαρτίου 2023 στις 11 π.μ. και έχει ως στόχο να αναδείξει τις δυνατότητες και τα προτερήματα του εκπαιδευτικού προγράμματος Fortinet CTAP (Cyber Threat Assessment Program), μέσα από το οποίο επαγγελματίες της Πληροφορικής μπορούν μέσα σε 7 ημέρες δωρεάν παρακολούθησης, να συλλέξουν τα δεδομένα τρωτότητας του δικτύου τους (κίνδυνοι ασφάλειας, δεδομένα παραγωγικότητας, χρήση και απόδοση) και να καταλάβουν καλύτερα αν χρησιμοποιούν τα ιδανικά εργαλεία προστασίας και ελέγχου.

Ενδεικτικά, οι θεματικές του σεμιναρίου περιλαμβάνουν:

CTAP Overview: Τι είναι το Fortinet CTAP; Πώς μπορεί να βοηθήσει την πώλησή σας;

Step by Step Training Guide: Οδηγίες για εύκολη εγκατάσταση,Q&A.

Για την προεγγραφή σας στο σεμινάριο μπορείτε να πατήσετε εδώ.

Αξίζει να σημειωθεί πως με την εγγραφή σας, η IDEAL θα σας απονείμει έναν μοναδικό εκπτωτικό κωδικό για τα καταστήματα Γρηγόρης.

Τεύχος 234

ΑΛΛΑ ΑΡΘΡΑ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Το TΕCHmail είναι το πρώτο διαδραστικό καθημερινό περιοδικό της LIBRA PRESS, που έρχεται να καλύψει δημοσιογραφικά με ειδήσεις, νέα και ρεπορτάζ τον κλάδο της επιχειρηματικότητας, που αφορά κατά βάση εταιρείες υψηλής τεχνολογίας.

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
LIBRA PRESS
Καυκάσου 145, Αθήνα, 11364ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΤΟ NEWSLETTER


TechMail
Libra Press © Copyright 2022 | All Rights Reserved
Dual Design