ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΤΟ NEWSLETTER

23 Μαρτίου 2023 06:57

ICY BOX IB-200T-C3 εξωτερική θήκη για σκληρούς δίσκους

Το IB-200T-C3 περιλαμβάνει όλα τα πλεονεκτήματα μιας εξωτερικής θήκης για σκληρούς δίσκους SATA SSD 2,5″ σε λειτουργικό σχεδιασμό. Είναι κατασκευασμένη από υψηλής ποιότητας πλαστικό σε μαύρο χρώμα και προσφέρει αξιόπιστη απόδοση.

Η εγκατάσταση του σκληρού δίσκου επιτυγχάνεται γρήγορα και εύκολα, χωρίς τη χρήση επιπλέον εργαλείων: ανοίξτε απλά το καπάκι, στερεώστε τον SSD στη θήκη και σύρετε ξανά το περίβλημα. Διαθέτει δύο διαφορετικές επιλογές σύνδεσης, χάρη στο combo καλώδιο USB Type-C σε Type-A με ενσωματωμένο αντάπτορα USB Type-C, προσφέροντας πλήρη ευελιξία σύνδεσης σε οποιονδήποτε υπολογιστή. Επίσης, η λειτουργία Plug & Play απλουστεύει την σύνδεση, ενώ το μικρό μέγεθος της θήκης, σας επιτρέπει την άνετη μεταφορά του. Με τη νέα τεχνολογία USB 3.2 Gen 1×1 επιτυγχάνονται ακόμα μεγαλύτερες ταχύτητες μεταφοράς δεδομένων. Ο υψηλός ρυθμός δεδομένων έως και 5 Gbit/s υποστηρίζεται από το καλώδιο USB 3.2 Type-C που παρέχεται μαζί με την θήκη. Έτσι, μπορείτε να μεταφέρετε τα δεδομένα σας από το SATA III SSD με υψηλή ταχύτητα. Τέλος, η θήκη είναι συμβατή με USB 2.0.

Τεύχος 253

ΑΛΛΑ ΑΡΘΡΑ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Το TΕCHmail είναι το πρώτο διαδραστικό καθημερινό περιοδικό της LIBRA PRESS, που έρχεται να καλύψει δημοσιογραφικά με ειδήσεις, νέα και ρεπορτάζ τον κλάδο της επιχειρηματικότητας, που αφορά κατά βάση εταιρείες υψηλής τεχνολογίας.

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
LIBRA PRESS
Καυκάσου 145, Αθήνα, 11364ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΤΟ NEWSLETTER


TechMail
Libra Press © Copyright 2022 | All Rights Reserved
Dual Design