ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΤΟ NEWSLETTER

10 Μαΐου 2023 06:56

HD IP μεγάφωνα από την Supervoice: Ολοκληρωμένα δίκτυα επικοινωνίας και ασφαλείας

Η PartnerNET προσφέρει αποκλειστικά μια σειρά HD IP μεγαφώνων της Supervoice, που έρχεται να συμπληρώσει την γκάμα προϊόντων της, μαζί με τα πολύ επιτυχημένα ακουστικά κεφαλής που προσφέρει σε εργαζομένους και επιχειρήσεις. Πρόκειται για τρία προηγμένα IP speakers, τα SVC-SP10, SVC-SP20 και SVC-SP30, που προσφέρουν τη δυνατότητα αναπαραγωγής ηχητικών μηνυμάτων και μουσικής σε κοινόχρηστους χώρους, με εξαιρετικής ποιότητας HD ήχο.

Το μοντέλο SVC-SP10 είναι ένα μεγάφωνο 15W, το οποίο τοποθετείται χωνευτά στον τοίχο και είναι ιδανικό για την ασφάλεια και την επικοινωνία σε κτήρια όπως γραφεία, αποθήκες, νοσοκομεία, σχολεία και πολλά ακόμη. Υποστηρίζει SIP audio codes όπως τα OPUS, G711U, G711A, G722, GSM, MP3, WA και άλλα, SIP & Multicast paging (10 Multicast διευθύνσεις/κανάλι), ενώ συνεργάζεται άψογα με άλλες IP συσκευές όπως IP τηλέφωνα, θυροτηλέφωνα και συστήματα Facility Control. Ακόμη, προσφέρει 10/100 Base-TX (RJ45) network interface, Power over Ethernet (PoE) και SIP ασφάλεια μέσω TLS, προστασία κωδικών, φιλτράρισμα διεύθυνσης IP, Digest authentication, User access log κ.ά. Τέλος, διαθέτει ανθεκτική μεταλλική κατασκευή για τοποθέτηση σε κάθε χώρο.

Το μοντέλο το SVC-SP20 είναι επίσης 15W, αλλά τοποθετείται επιτοίχια και είναι ιδανικό για εσωτερικούς χώρους. Όπως και το SVC-SP10, έτσι και αυτό υποστηρίζει μία μεγάλη ποικιλία SIP audio codes, καθώς και SIP & Multicast paging (10 Multicast διευθύνσεις/κανάλι), ενώ επίσης συνεργάζεται με πολλαπλές IP συσκευές. Και αυτό το μοντέλο προσφέρει 10/100 Base-TX (RJ45) network interface, Power over Ethernet (PoE) και SIP ασφάλεια μέσω TLS, προστασία κωδικών, φιλτράρισμα διεύθυνσης IP, Digest authentication, User access log κ.ά. Έρχεται με μία ισχυρή εξωτερική μεταλλική κατασκευή, με ασφάλεια κλάσης IP55 για καιρικές συνθήκες.

Τέλος, το SVC-SP30 είναι ένα HD IP Horn 30W, το οποίο τοποθετείται επίσης επιτοίχια, και είναι ιδανικό τόσο για εσωτερικούς, όσο και για εξωτερικούς χώρους, όπως σχολεία, βιομηχανίες, αποθήκες, αθλητικές εγκαταστάσεις, parking, εμπορικά κέντρα κ.ά. Διαθέτει τα προηγμένα χαρακτηριστικά των προηγούμενων δύο μεγαφώνων, ενώ η μεταλλική εξωτερική κατασκευή του, με ασφάλεια κλάσης IP67 ενάντια στις αντίξοες καιρικές συνθήκες, το καθιστά ιδανικό για τοποθέτηση σε εξωτερικούς χώρους.

Τεύχος 281

ΑΛΛΑ ΑΡΘΡΑ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Το TΕCHmail είναι το πρώτο διαδραστικό καθημερινό περιοδικό της LIBRA PRESS, που έρχεται να καλύψει δημοσιογραφικά με ειδήσεις, νέα και ρεπορτάζ τον κλάδο της επιχειρηματικότητας, που αφορά κατά βάση εταιρείες υψηλής τεχνολογίας.

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
LIBRA PRESS
Καυκάσου 145, Αθήνα, 11364ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΤΟ NEWSLETTER


TechMail
Libra Press © Copyright 2022 | All Rights Reserved
Dual Design