4 Μαΐου 2022 09:01

Hackers χτύπησαν τον Google Chrome

του Παναγιώτη Αποστολόπουλου

Το πρόγραμμα περιήγησης Chrome έχει στοχοποιηθεί από hackers όπως ενημέρωσε η Google. Η εταιρία κολοσσός προειδοποίησε δισεκατομμύρια χρήστες πως o δημοφιλής browser ήρθε αντιμέτωπος με περισσότερα από 30 νέα ελαττώματα, συμπεριλαμβανομένων 7, τα οποία αποτελούν «υψηλή» απειλή για τους χρήστες.

Όπως ενημέρωσε η τεχνολογική εταιρία, εντός των επόμενων ημερών θα κυκλοφορήσουν νέες ενημερώσεις ασφαλείας για να διορθωθούν τα σφάλματα, που επηρεάζουν τα Windows, τα macOS και τα Linux. Αυτό που δεν έχει γίνει γνωστό ακόμα, είναι το ποιος κρύβεται πίσω από την επίθεση και αν η ασφάλεια των χρηστών έχει τεθεί σε κίνδυνο.

Τις επόμενες ημέρες ο chrome θα αρχίσει τις αυτόματες ενημερώσεις, ωστόσο οι χρήστες που επιθυμούν να το κάνουν χειροκίνητα, μπορούν να μεταβούν στις ρυθμίσεις του δημοφιλούς browser. Η ενημέρωση μπορεί να πραγματοποιηθεί ως εξής:
Κάντε κλικ στις 3 τελείες που βρίσκονται πάνω δεξιά στον Chrome. Στην συνέχεια κάνετε κλικ στην επιλογή βοήθεια/help και τέλος στην επιλογή «Σχετικά με το Chrome». Ο browser θα ενημερωθεί αυτόματα και έπειτα, το μόνο που θα χρειαστεί είναι μία επανεκκίνηση.

Τεύχος 57

ΑΛΛΑ ΑΡΘΡΑ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Το TΕCHmail είναι το πρώτο διαδραστικό καθημερινό περιοδικό της LIBRA PRESS, που έρχεται να καλύψει δημοσιογραφικά με ειδήσεις, νέα και ρεπορτάζ τον κλάδο της επιχειρηματικότητας, που αφορά κατά βάση εταιρείες υψηλής τεχνολογίας.

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
LIBRA PRESS
Καυκάσου 145, Αθήνα, 11364ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΤΟ NEWSLETTER


TechMail
Libra Press © Copyright 2022 | All Rights Reserved
Dual Design