ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΤΟ NEWSLETTER

25 Ιανουαρίου 2023 06:49

H WatchGuard ορίζει τον Simon Yeo Senior Vice President of Operations

Η WatchGuard® Technologies, παγκόσμιος ηγέτης στην ενοποιημένη κυβερνοασφάλεια, ανακοίνωσε προσλαμβάνει τον Simon Yeo ως νέο Senior Vice President of Operations της εταιρείας.

Από αυτή τη θέση, ο Yeo θα επιβλέπει τα συστήματα και τις υποδομές τεχνολογίας πληροφοριών, την ασφάλεια και τις λειτουργίες cloud της WatchGuard.

Ως βετεράνος της τεχνολογικής βιομηχανίας με εμπειρία άνω των τριών δεκαετιών, η επαγγελματική εμπειρία του Yeo καλύπτει τους τομείς του δημόσιου και ιδιωτικού cloud, των κέντρων δεδομένων, της μηχανικής δικτύων, των DevOps, των επιχειρηματικών συστημάτων, της ασφάλειας και πολλά άλλα, ανακοίνωσε η εταιρεία.

«Ο Simon φέρνει στη WatchGuard βαθιά τεχνογνωσία στον κλάδο της τεχνολογίας και ηγετικό στυλ που εστιάζει στους ανθρώπους, τη συνεργασία και την ακεραιότητα», δήλωσε ο Prakash Panjwani, CEO της WatchGuard Technologies.

Πριν από την ένταξή του στη WatchGuard, ο Yeo ήταν CIO της Barracuda Networks για έξι χρόνια. Επέβλεψε διάφορες στρατηγικές πρωτοβουλίες, όπως τον ψηφιακό μετασχηματισμό των επιχειρήσεων, τη μετάβαση από το ιδιωτικό στο δημόσιο cloud και τον μετασχηματισμό των προγραμμάτων ασφάλειας και συμμόρφωσης. Ο Yeo εργάστηκε επίσης σε διευθυντικές θέσεις στις Upwork, Tout.com, Meebo και LoudCloud. Ο Yeo έχει πτυχίο στην επιστήμη των υπολογιστών και τη μηχανική από το UCLA και μεταπτυχιακό στην επιστήμη των υπολογιστών από το Πανεπιστήμιο του Στάνφορντ.

Τεύχος 213

ΑΛΛΑ ΑΡΘΡΑ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Το TΕCHmail είναι το πρώτο διαδραστικό καθημερινό περιοδικό της LIBRA PRESS, που έρχεται να καλύψει δημοσιογραφικά με ειδήσεις, νέα και ρεπορτάζ τον κλάδο της επιχειρηματικότητας, που αφορά κατά βάση εταιρείες υψηλής τεχνολογίας.

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
LIBRA PRESS
Καυκάσου 145, Αθήνα, 11364ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΤΟ NEWSLETTER


TechMail
Libra Press © Copyright 2022 | All Rights Reserved
Dual Design