ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΤΟ NEWSLETTER

24 Φεβρουαρίου 2023 06:45

H Uni Systems συμμετέχει στο TRUSTFOOD

Η ομάδα έρευνας, ανάπτυξης και καινοτομίας (RDI) της Uni Systems συμμετείχε στην εναρκτήρια συνάντηση του έργου TRUSTFOOD («Advanced Digital Skills on Blockchain for Trusted Food Supply Chains»), που πραγματοποιήθηκε στην Πάτρα στις 7 και στις 8 Φεβρουαρίου 2023.

Το ευρωπαϊκό αυτό έργο, στοχεύει στην ανάπτυξη προηγμένων δεξιοτήτων του προσωπικού στην αλυσίδα εφοδιασμού τροφίμων (FSC), εστιάζοντας ιδιαίτερα στις ΜμΕ. Τα μαθήματα που θα διεξαχθούν στο πλαίσιο του έργου, έχουν σχεδιαστεί ώστε να παρέχουν εξειδικευμένη εκπαίδευση, ανταποκρινόμενη στις τελευταίες εξελίξεις και προκλήσεις της τεχνολογίας Blockchain.

Πιο συγκεκριμένα, υπό τη συνεργασία πληθώρας ευρωπαϊκών εταιρειών, οργανισμών και πανεπιστημίων, το έργο θα προσφέρει πρακτικά ταχύρυθμα εκπαιδευτικά προγράμματα που θα προσφέρουν γνώσεις επικεντρωμένες στο Blockchain και τις δυνατότητες εφαρμογής του στο FSC. Τα μαθήματα θα ποικίλουν όσον αφορά στη διάρκεια, από έναν έως 6 μήνες, ενώ το έργο, που βρίσκεται ήδη σε εξέλιξη, θα έχει συνολική διάρκεια 36 μηνών με καθορισμένη ημερομηνία ολοκλήρωσης την 31η Δεκεμβρίου 2025.

Τεύχος 235

ΑΛΛΑ ΑΡΘΡΑ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Το TΕCHmail είναι το πρώτο διαδραστικό καθημερινό περιοδικό της LIBRA PRESS, που έρχεται να καλύψει δημοσιογραφικά με ειδήσεις, νέα και ρεπορτάζ τον κλάδο της επιχειρηματικότητας, που αφορά κατά βάση εταιρείες υψηλής τεχνολογίας.

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
LIBRA PRESS
Καυκάσου 145, Αθήνα, 11364ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΤΟ NEWSLETTER


TechMail
Libra Press © Copyright 2022 | All Rights Reserved
Dual Design