6 Απριλίου 2022 06:48

H Specisoft χορηγός σε εκδήλωση του Παντείου Πανεπιστημίου

Η Specisoft ήταν χορηγός σε εκδήλωση του Τμήματος Κοινωνικών και Πολιτικών Επιστημών του Παντείου Πανεπιστημίου με θέμα «Επιχειρηματικότητα και Δημόσιο Λογιστικό», που πραγματοποιήθηκε τη Δευτέρα 4 Απριλίου 2022. Στην εκδήλωση, προπτυχιακοί φοιτητές παρουσίασαν ολοκληρωμένα επιχειρηματικά σχέδια, τα οποία δημιουργήθηκαν εξ ολοκλήρου από τους ίδιους.

Ο κος Θεοκλής Βασιλειάδης, CEO της Specisoft, παρέστη στην εκδήλωση και πραγματοποίησε ομιλία στους φοιτητές και τις φοιτήτριες του τμήματος, η οποία ήταν εστιασμένη στα Επιχειρηματικά Σχέδια, καθώς και στα σχετικά λογισμικά της Specisoft. Στην ομιλία του, μεταξύ άλλων τόνισε, τη σχέση της Specisoft με την ανώτατη εκπαίδευση, τα λογισμικά διοίκησης και αξιολόγησης επιχειρήσεων και οργανισμών, και κυρίως τα Business Games της εταιρείας που είναι της κατηγορίας serious games και χρησιμοποιούνται στην εκπαίδευση φοιτητών και στελεχών επιχειρήσεων.

Στο πλαίσιο της χορηγίας η εταιρεία θα παραδώσει σε κάθε φοιτητή που συμμετείχε στην εκδήλωση ένα βιβλίο που εκδίδει η ίδια με θέμα τον Επιχειρησιακό Σχεδιασμό.

Τεύχος 45

ΑΛΛΑ ΑΡΘΡΑ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Το TΕCHmail είναι το πρώτο διαδραστικό καθημερινό περιοδικό της LIBRA PRESS, που έρχεται να καλύψει δημοσιογραφικά με ειδήσεις, νέα και ρεπορτάζ τον κλάδο της επιχειρηματικότητας, που αφορά κατά βάση εταιρείες υψηλής τεχνολογίας.

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
LIBRA PRESS
Καυκάσου 145, Αθήνα, 11364ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΤΟ NEWSLETTER


TechMail
Libra Press © Copyright 2022 | All Rights Reserved
Dual Design