ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΤΟ NEWSLETTER

28 Φεβρουαρίου 2023 06:47

H Space Hellas απένειμε τις τιμητικές υποτροφίες «Δημήτρης Μανωλόπουλος» 

Η Space Hellas γνωστοποίησε τους υποτρόφους, βάσει της προκηρυχθείσας τιμητικής υποτροφίας «Δημήτρης Μανωλόπουλος» για το ακαδημαϊκό έτος 2022–2023. 

O Ιωάννης Καραμπίνας, μεταπτυχιακός φοιτητής στο Π.Μ.Σ. «Μεταφραστική Βιοϊατρική Μηχανική & Επιστήμη» του Εθνικού Μετσόβιου Πολυτεχνείου και ο Παύλος Κωνσταντινίδης, μεταπτυχιακός φοιτητής στο Π.Μ.Σ. «Κρυπτογραφία, Ασφάλεια & Συστήματα Πληροφοριών» της Στρατιωτικής Σχολής Ευελπίδων, είναι οι δύο αριστούχοι στους οποίους απονεμήθηκε η τέταρτη υποτροφία προς τιμήν του Δημήτρη Μανωλόπουλου, ιδρυτή της εταιρείας. 

Η Space Hellas συγχαίρει τους υποτρόφους της, όπως και όλους τους υπολοίπους αξιόλογους υποψηφίους για την προσπάθειά τους και τους εύχεται την καλύτερη δυνατή εξέλιξη στις σπουδές τους. Οι υποτροφίες Δημήτρης Μανωλόπουλος εντάσσονται στο πρόγραμμα εταιρικής υπευθυνότητας της Space Hellas με στόχο, να δώσουν την ευκαιρία σε νέους επιστήμονες να πραγματοποιήσουν τις φιλοδοξίες τους στον χώρο της τεχνολογίας, συνεχίζοντας τις σπουδές τους σε μεταπτυχιακό ή διδακτορικό επίπεδο, σε τομείς σχετικούς με δίκτυα επικοινωνιών, κυβερνοασφάλεια (Cyber Security) και τεχνητή νοημοσύνη (AI). 

Η απονομή των υποτροφιών πραγματοποιήθηκε διαδικτυακά την Παρασκευή, 17 Φεβρουαρίου 2023 από το Διοικητικό Συμβούλιο της εταιρείας και την Επιτροπή αξιολόγησης των υποψηφίων. 

Τεύχος 236

ΑΛΛΑ ΑΡΘΡΑ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Το TΕCHmail είναι το πρώτο διαδραστικό καθημερινό περιοδικό της LIBRA PRESS, που έρχεται να καλύψει δημοσιογραφικά με ειδήσεις, νέα και ρεπορτάζ τον κλάδο της επιχειρηματικότητας, που αφορά κατά βάση εταιρείες υψηλής τεχνολογίας.

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
LIBRA PRESS
Καυκάσου 145, Αθήνα, 11364ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΤΟ NEWSLETTER


TechMail
Libra Press © Copyright 2022 | All Rights Reserved
Dual Design