ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΤΟ NEWSLETTER

26 Ιανουαρίου 2023 06:49

H Skag διακρίθηκε ως Sustainable Company 2023

H SKAG, αμιγώς ελληνική εταιρεία που δραστηριοποιείται στην παραγωγή χαρτικών ειδών γραφής και αρχειοθέτησης, έλαβε σημαντική πιστοποίηση από το QualityNetFoundation, ως Sustainable Company.

Η SKAG εντάχθηκε στις Sustainable Companies με βασικά κριτήρια τις πολιτικές Βιώσιμης Ανάπτυξης & Υπεύθυνης Επιχειρηματικότητας που υιοθετεί, τις διαδικασίες και τα συστήματα που πιστοποιούν την υπεύθυνη λειτουργία της, καθώς και τη συνεχή παρακολούθηση της επίδρασης της επιχειρηματικής της δραστηριότητας.

Η επικύρωση της εταιρείας μάλιστα ήρθε σε συνέχεια και της ένταξής της στον Ελληνικό Κώδικα Βιωσιμότητας/The Sustainability Code.

Η Εμπορική Διευθύντρια της SKAG, Πόπη Σκαγιά, δήλωσε σχετικά: «Φιλοσοφία και αέναη επιδίωξη της εταιρείας μας ήταν και είναι η προσήλωσή μας στη βιώσιμη και αειφόρο ανάπτυξη σε όλα τα στάδια της παραγωγικής διαδικασίας. Έχοντας ως στόχο τη διαρκή βελτίωση των περιβαλλοντικών μας επιδόσεων και τη μείωση του περιβαλλοντικού μας αποτυπώματος, υιοθετούμε βιώσιμες πρακτικές που ανταποκρίνονται στα ευρωπαϊκά και παγκόσμια πρότυπα. Η επικύρωση, λοιπόν, της SKAG, ως Sustainable Company και μάλιστα σε ευρωπαϊκό επίπεδο μάς κάνει ιδιαίτερα υπερήφανους και έρχεται να επισφραγίσει τη συνέπεια με την οποία βελτιώνουμε συστηματικά τις δράσεις μας τα τελευταία 10 χρόνια».

Τεύχος 214

ΑΛΛΑ ΑΡΘΡΑ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Το TΕCHmail είναι το πρώτο διαδραστικό καθημερινό περιοδικό της LIBRA PRESS, που έρχεται να καλύψει δημοσιογραφικά με ειδήσεις, νέα και ρεπορτάζ τον κλάδο της επιχειρηματικότητας, που αφορά κατά βάση εταιρείες υψηλής τεχνολογίας.

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
LIBRA PRESS
Καυκάσου 145, Αθήνα, 11364ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΤΟ NEWSLETTER


TechMail
Libra Press © Copyright 2022 | All Rights Reserved
Dual Design