10 Απριλίου 2023 06:43

H Epsilon SingularLogic ανέλαβε τη ψηφιακή αναβάθμιση της ΒΟΥΔΟΥΡΗΣ – ΚΩΝΣΤΑΣ 

Η Βιομηχανία Κρεάτων ΒΟΥΔΟΥΡΗΣ – ΚΩΝΣΤΑΣ A.E, «ΚΡΕΑΤΑ ΑΤΤΙΚΗΣ», εταιρεία που ειδικεύεται στην υπερχονδρική, χονδρική και λιανική διάθεση κρεάτων και κρεατοσκευασμάτων, επέλεξε τoν Epsilon SingularLogic Integrator για την ψηφιακή της αναβάθμιση. Πιο συγκεκριμένα, η εταιρεία αποφάσισε να υιοθετήσει την ολοκληρωμένη πλατφόρμα PYLON Hybrid για την κάλυψη, τη βελτιστοποίηση και την αναβάθμιση των λειτουργικών της, ιδιαίτερα στο κομμάτι του Supply Chain Management. 

«Εγκαθιστώντας την πλατφόρμα PYLON Hybrid, και συγκεκριμένα τις λειτουργικότητες ERP και SCM, η εταιρεία ΒΟΥΔΟΥΡΗΣ – ΚΩΝΣΤΑΣ Α.Ε αξιοποιεί μια ολοκληρωμένη λύση διαχείρισης των επιχειρησιακών αναγκών της, στην οποία συμπεριλαμβάνονται η Παραγωγή, τα Εμπορικά ψηφιακά κυκλώματα και το σύνολο των ροών της Εφοδιαστικής Αλυσίδας, με στόχο την αύξηση της παραγωγικότητας, στη βάση μείωσης του κόστους διαχείρισης» τονίζει η εταιρεία σε σχετική της ανακοίνωση.  

Συνοπτικά, τα κυριότερα σημεία της υλοποίησης είναι τα ακόλουθα: 

• Διασύνδεση των οργάνων ζύγισης και καταγραφής που χρησιμοποιεί η εταιρεία με την πλατφόρμα PYLON Hybrid. 

• Δυνατότητα παραλαβών μέσω της χρήσης φορητών συσκευών PDAs και Android tablets. 

• Υλοποίηση διαχείρισης παραγωγής (προγραμματισμός – εκτέλεση). 

• Εκτέλεση χορήγησης παραγωγής, με βάση τις ανάγκες ανάλωσης, όπως προκύπτουν με βάση τον προγραμματισμό παραγωγής. 

• Διαδικασίες καταγραφής αναλώσεων – παραγωγών σε επιλεγμένα σενάρια λειτουργίας μέσω φορητών συσκευών PDAs ή Android tablets. 

• Διαχείριση παραγγελιών πώλησης και φορτώσεων αποστολών. 

• Καταγραφή και ιχνηλάτηση παρτίδων στο σύνολο της εφοδιαστικής αλυσίδας και παραγωγικής διαδικασίας. 

O Διευθύνων Σύμβουλος της εταιρείας, κος Βουδούρης Μιχάλης δήλωσε σχετικά με την έναρξη της συνεργασίας με τον Όμιλο EPSILON NET και τον Epsilon SingularLogic Integrator: «Στη διαδικασία ανεύρεσης του πιο ικανού συνεργάτη είναι αυτονόητο, θεωρώ, να επιλέξεις τον ηγέτη του business software στον ελληνικό χώρο, ιδιαίτερα όταν οι εγκαταστάσεις των λύσεών του μιλούν από μόνες τους, μέσα από τον ψηφιακό μετασχηματισμό χιλιάδων επιχειρήσεων. Η καινοτόμος πλατφόρμα PYLON Hybrid απαντά απόλυτα στις ανάγκες μας. Χαιρόμαστε ιδιαιτέρως που στο επόμενο ψηφιακό μας βήμα θα βρίσκεται δίπλα μας ο Όμιλος EPSILON NET». 

Τεύχος 265

ΑΛΛΑ ΑΡΘΡΑ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Το TΕCHmail είναι το πρώτο διαδραστικό καθημερινό περιοδικό της LIBRA PRESS, που έρχεται να καλύψει δημοσιογραφικά με ειδήσεις, νέα και ρεπορτάζ τον κλάδο της επιχειρηματικότητας, που αφορά κατά βάση εταιρείες υψηλής τεχνολογίας.

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
LIBRA PRESS
Καυκάσου 145, Αθήνα, 11364ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΤΟ NEWSLETTER


TechMail
Libra Press © Copyright 2022 | All Rights Reserved
Dual Design