ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΤΟ NEWSLETTER

10 Φεβρουαρίου 2022 08:58

H Samsung πάει Πεκίνο!

Χειμερινοί Ολυμπιακοί και Παραολυμπιακοί Αγώνες με προηγμένη τεχνολογία
Η Samsung Electronics Co., Ltd., Παγκόσμιος Συνεργάτης των Ολυμπιακών Αγώνων στην κατηγορία Εξοπλισμός Ασύρματων Επικοινωνιών και Πληροφορικής προωθεί τη δύναμη του αθλητισμού, ενώνει την παγκόσμια κοινότητα με νέους και καινοτόμους τρόπους και ενισχύει την Ολυμπιακή εμπειρία μέσω τεχνολογίας αιχμής.
Η προωθητική δράση της Samsung για τους Χειμερινούς Ολυμπιακούς Αγώνες στο Πεκίνο, περιλαμβάνει την ανακοίνωση των αθλητών του Samsung Galaxy Team, το Virtual Media Center, την ψηφιακή έκθεση Samsung Olympic Games στο Galaxy House που ενσωματώνεται στον 3D ψηφιακό κόσμο της εφαρμογής Zepeto και την καμπάνια #CheerTogether. Ακόμη, η Samsung δημιούργησε τις περιορισμένης έκδοσης συσκευές Galaxy Z Flip3 5G Olympic Edition, που θα διατεθούν σε όλους τους Ολυμπιακούς και Παραολυμπιακούς αθλητές.
Για περισσότερες πληροφορίες και στοιχεία σχετικά με τη συμμετοχή της Samsung στους Ολυμπιακούς και Παραολυμπιακούς Αγώνες, πατήστε εδώ.

Τεύχος 6

ΑΛΛΑ ΑΡΘΡΑ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Το TΕCHmail είναι το πρώτο διαδραστικό καθημερινό περιοδικό της LIBRA PRESS, που έρχεται να καλύψει δημοσιογραφικά με ειδήσεις, νέα και ρεπορτάζ τον κλάδο της επιχειρηματικότητας, που αφορά κατά βάση εταιρείες υψηλής τεχνολογίας.

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
LIBRA PRESS
Καυκάσου 145, Αθήνα, 11364ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΤΟ NEWSLETTER


TechMail
Libra Press © Copyright 2022 | All Rights Reserved
Dual Design