ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΤΟ NEWSLETTER

17 Οκτωβρίου 2022 06:43

H Revival είναι ο Platinum χορηγός στην 100% Hotel Show 2022

Η Revival Consulting Services στηρίζει έμπρακτα, για ακόμα μία χρονιά, τη μεγάλη έκθεση για τους Ξενοδόχους, Villa Owners και Αρχιτέκτονες, αυτή τη φορά ως Platinum Χορηγός!

Η έκθεση 100% Hotel Show είναι η πιο Premium έκθεση στην Ελλάδα που απευθύνεται σε Ξενοδόχους, Villa Owners και Αρχιτέκτονες προσθέτοντας φέτος τον πλέον βασικότερο πυλώνα της Ελληνικής Βιομηχανίας Τουρισμού, το Luxury Hospitality.

Στην εν λόγω έκθεση θα βρείτε επιλεγμένες λύσεις για βίλες, boutique hotels και πολυτελή καταλύματα, σε μια προσπάθεια ανάδειξης όλων των πτυχών του Luxury Hospitality, οι οποίες ανταποκρίνονται στις σημερινές συνθήκες.

Η έκθεση 100% Hotel Show 2022 θα λάβει χώρα στο MEC Παιανίας, από την Παρασκευή, 18 μέχρι και τη Δευτέρα 21 Νοεμβρίου.

Η Revival Consulting Services SA, σταθερός αρωγός των επιχειρήσεων του Ελληνικού Τουρισμού από το 2000, θα δώσει βροντερό παρών, με όλα τα τμήματα της επιχείρησης να είναι εκεί!

Οι επισκέπτες θα ενημερωθούν για όλες τις δυνατότητες χρηματοδότησης, για τις λύσεις και τις υπηρεσίες που θα οδηγήσουν στη βιώσιμη ανάπτυξη της επιχείρησής τους και φυσικά, για συναρπαστικές τεχνολογικές λύσεις και προτάσεις!

Θα περιλαμβάνονται workshops, ενώ δεν θα λείπουν και οι ευχάριστες εκπλήξεις, που έχει ετοιμάσει η εταιρεία!

Τεύχος 152

ΑΛΛΑ ΑΡΘΡΑ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Το TΕCHmail είναι το πρώτο διαδραστικό καθημερινό περιοδικό της LIBRA PRESS, που έρχεται να καλύψει δημοσιογραφικά με ειδήσεις, νέα και ρεπορτάζ τον κλάδο της επιχειρηματικότητας, που αφορά κατά βάση εταιρείες υψηλής τεχνολογίας.

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
LIBRA PRESS
Καυκάσου 145, Αθήνα, 11364ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΤΟ NEWSLETTER


TechMail
Libra Press © Copyright 2022 | All Rights Reserved
Dual Design