ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΤΟ NEWSLETTER

8 Δεκεμβρίου 2022 06:51

H Provil βασίζει την ανάπτυξή της στην Regate

Η Regate ολοκλήρωσε την εγκατάσταση του Regate Effective – SFA στην Provil. Η Provil , ελληνική εταιρεία που παράγει βoηθητικές ύλες για τη βιομηχανία τροφίμων, τη μαζική εστίαση, αλλά και για τη λιανική κρέατος, επένδυσε στην εγκατάσταση του συστήματος Regate Effective SFA, συμβάλλοντας στην ανάπτυξη έως και 35% στον τρέχοντα κύκλο εργασιών της. Χάρη σε αυτήν την επένδυση, η εμπορική διεύθυνση της Provil είχε τη δυνατότητα να αυτοματοποιήσει πλήρως όλες τις διαδικασίες του τμήματος πωλήσεων, προσφέροντας τόσο παραδοσιακές δυνατότητες φορητής παραγγελιοληψίας, όσο και σύγχρονες υπηρεσίες merchandising και mobile reporting.

Με το Regate Effective SFA, ειδικότερα, επιταχύνθηκαν όλες οι δραστηριότητες των πωλητών, όπως οι επισκέψεις, οι παραγγελίες, οι καταχωρίσεις, οι καταγραφές και οι αναφορές. Μέσα από ένα ευέλικτο και επεκτάσιμο mobile σύστημα, που εναρμονίστηκε με τα υπόλοιπα συστήματα μηχανογράφησης της εταιρείας, πραγματοποιήθηκε τόσο ποιοτική, όσο και ποσοτική αύξηση της παραγωγικότητας και του αριθμού πωλήσεων.

Τεύχος 189

ΑΛΛΑ ΑΡΘΡΑ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Το TΕCHmail είναι το πρώτο διαδραστικό καθημερινό περιοδικό της LIBRA PRESS, που έρχεται να καλύψει δημοσιογραφικά με ειδήσεις, νέα και ρεπορτάζ τον κλάδο της επιχειρηματικότητας, που αφορά κατά βάση εταιρείες υψηλής τεχνολογίας.

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
LIBRA PRESS
Καυκάσου 145, Αθήνα, 11364ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΤΟ NEWSLETTER


TechMail
Libra Press © Copyright 2022 | All Rights Reserved
Dual Design