ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΤΟ NEWSLETTER

26 Ιανουαρίου 2023 06:48

H P&G επενδύει ξανά στην Ελλάδα

Την Ελλάδα επέλεξε η P&G για τη δημιουργία του νέου της ευρωπαϊκού hub. Με την κίνηση αυτή η εταιρεία ενισχύει την παρουσία της στη χώρα μας.

Το hub θα στελεχωθεί από μία νέα ομάδα ανθρώπων, οι οποίοι θα υποστηρίζουν από τη χώρα μας και τα 40 διανεμητικά κέντρα της εταιρείας στην Ευρώπη, ορισμένες από τις σημαντικές λειτουργίες τους, όπως εκείνες που σχετίζονται με τα αποθέματα, την ανάλυση επιπέδου εξυπηρέτησης, τις ποιοτικές διαδικασίες κ.ά.

Η Ελλάδα επιλέχτηκε από την εταιρεία ως έδρα του νέου αυτού Center of Excellence, αφενός, λόγω της κομβικής γεωγραφικής της θέσης και των προοπτικών της χώρας στον τομέα της εφοδιαστικής αλυσίδας, αφετέρου, λόγω του υψηλού επιπέδου κατάρτισης του προσωπικού.

Επίσης, σημαντικό ρόλο σε αυτήν την επιλογή διαδραμάτισε και το γεγονός ότι το κέντρο logistics της P&G στην Ελλάδα εμφανίζει τις τελευταίες δεκαετίες εξαιρετικές επιδόσεις τόσο σε ευρωπαϊκό όσο και σε παγκόσμιο επίπεδο.

Τεύχος 214

ΑΛΛΑ ΑΡΘΡΑ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Το TΕCHmail είναι το πρώτο διαδραστικό καθημερινό περιοδικό της LIBRA PRESS, που έρχεται να καλύψει δημοσιογραφικά με ειδήσεις, νέα και ρεπορτάζ τον κλάδο της επιχειρηματικότητας, που αφορά κατά βάση εταιρείες υψηλής τεχνολογίας.

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
LIBRA PRESS
Καυκάσου 145, Αθήνα, 11364ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΤΟ NEWSLETTER


TechMail
Libra Press © Copyright 2022 | All Rights Reserved
Dual Design