ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΤΟ NEWSLETTER

25 Μαΐου 2023 06:47

H PCS αρωγός στην εξέλιξη της ΑΕΔΑΚ

Η PCS ΑΕ (Professional Computer Services SA), μέλος του ομίλου EPSILON NET, ανακοίνωσε την επιτυχή ολοκλήρωση του έργου μετάβασης των back office λειτουργιών της ΑΕΔΑΚ Ασφαλιστικών Οργανισμών στην βραβευμένη πλατφόρμα PCS Wealth Management.

Το έργο περιελάμβανε την υιοθέτηση του πληροφοριακού συστήματος της PCS για την καθημερινή διαχείριση και αποτίμηση της αξίας των Αμοιβαίων Κεφαλαίων, τη μεταφορά ιστορικών δεδομένων και των ενεργών θέσεων των Αμοιβαίων Κεφαλαίων και των αντιστοίχων αυτών classes, τον πλήρη αυτοματισμό της λογιστικής παρακολούθησης αυτών, καθώς και ένα σύνολο υπηρεσιών εγκατάστασης υποσυστημάτων, παραμετροποίησης και υποστήριξης. Με την ενσωμάτωση της λύση αυτής, η ΑΕΔΑΚ Ασφαλιστικών Οργανισμών, η εξειδικευμένη εταιρεία που διαχειρίζεται τα Αμοιβαία Κεφάλαια των Φορέων Κοινωνικής Ασφάλισης, αναμένεται να βελτιστοποιήσει σε ένα ενιαίο περιβάλλον τις back-office λειτουργίες της αξιοποιώντας το υψηλό επίπεδο λειτουργικότητας και τις τεχνολογικές δυνατότητες που προσφέρει η πλατφόρμα της PCS.

Η λύση PCS Wealth Management βασίζεται σε σύγχρονες τεχνολογίες, ενσωματώνει τις βέλτιστες διεθνείς πρακτικές και καλύπτει πλήρως όλες τις λειτουργικές προσδοκίες ικανοποιώντας τις κανονιστικές και θεσμικές απαιτήσεις, ενώ ταυτόχρονα ελαχιστοποιεί τους λειτουργικούς κινδύνους και το καθημερινό κόστος του οργανισμού μέσω της αυτοματοποίησης χρονοβόρων και επαναλαμβανόμενων διαδικασιών.

Ο Γιώργος Ξενόφος, Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της PCS, δήλωσε σχετικά: «Η επιτυχής ολοκλήρωση αυτού του έργου επιβεβαιώνει την προσήλωση του ανθρώπινου δυναμικού της εταιρείας μας στην αξιοποίηση της προηγμένης τεχνολογίας και της επιχειρησιακής τεχνογνωσίας που έχουμε συγκεντρώσει, για να παρέχουμε υψηλού επιπέδου υπηρεσίες στους Επαγγελματίες Διαχειριστές που εμπιστεύονται τις λύσεις τής εταιρείας μας. Είμαστε ιδιαίτερα ευτυχείς που ολοκληρώσαμε και αυτό το έργο σύμφωνα με το αρχικό χρονοδιάγραμμα, εντός του συμφωνημένου προϋπολογισμού και ικανοποιώντας πλήρως τις προσδοκίες της διοίκησης της e-ΕΦΚΑ ΑΕΔΑΚ για αναβάθμιση της καθημερινής λειτουργίας του οργανισμού».

Τεύχος 291

ΑΛΛΑ ΑΡΘΡΑ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Το TΕCHmail είναι το πρώτο διαδραστικό καθημερινό περιοδικό της LIBRA PRESS, που έρχεται να καλύψει δημοσιογραφικά με ειδήσεις, νέα και ρεπορτάζ τον κλάδο της επιχειρηματικότητας, που αφορά κατά βάση εταιρείες υψηλής τεχνολογίας.

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
LIBRA PRESS
Καυκάσου 145, Αθήνα, 11364ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΤΟ NEWSLETTER


TechMail
Libra Press © Copyright 2022 | All Rights Reserved
Dual Design