ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΤΟ NEWSLETTER

13 Μαρτίου 2023 06:57

H META ετοιμάζει anti-Twitter 

Η Meta, η μητρική εταιρεία του Facebook και του Instagram, εργάζεται για το λανσάρισμα μιας νέας, αυτόνομης εφαρμογής κοινωνικής δικτύωσης προκειμένου να ανταγωνιστεί το Twitter και το Mastodon. 

Εκπρόσωπος της εταιρείας δήλωσε σχετικά στο BBC: «Πιστεύουμε ότι υπάρχει μια ευκαιρία για έναν ξεχωριστό χώρο όπου οι δημιουργοί και τα δημόσια πρόσωπα μπορούν να μοιράζονται έγκαιρες ενημερώσεις σχετικά με τα ενδιαφέροντά τους.» 

Σύμφωνα με τους αναλυτές του BBC, μία εφαρμογή παρόμοια με το Twitter θα επέτρεπε στη Meta να επωφεληθεί από την πτώση του Τwitter η οποία ξεκίνησε όταν ο Elon Musk ανέλαβε τα ηνία. 

Σύμφωνα με το MoneyControl, η νέα εφαρμογή θα έχει την κωδική ονομασία P92 και θα επιτρέπει στους χρήστες να συνδέονται μέσω των υπαρχόντων διαπιστευτηρίων τους στο Instagram.  

Πάντως πρέπει να επισημανθεί πως ακόμα δεν είναι σαφές πότε η Meta θα κυκλοφορήσει τη νέα αυτή εφαρμογή. 

Τεύχος 245

ΑΛΛΑ ΑΡΘΡΑ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Το TΕCHmail είναι το πρώτο διαδραστικό καθημερινό περιοδικό της LIBRA PRESS, που έρχεται να καλύψει δημοσιογραφικά με ειδήσεις, νέα και ρεπορτάζ τον κλάδο της επιχειρηματικότητας, που αφορά κατά βάση εταιρείες υψηλής τεχνολογίας.

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
LIBRA PRESS
Καυκάσου 145, Αθήνα, 11364ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΤΟ NEWSLETTER


TechMail
Libra Press © Copyright 2022 | All Rights Reserved
Dual Design