ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΤΟ NEWSLETTER

9 Φεβρουαρίου 2023 06:49

H Megasoft στη HORECA 2023

Κοντά στους επαγγελματίες της εστίασης θα βρεθεί η Megasoft, ελληνική εταιρεία που σχεδιάζει και παράγει τεχνολογικές λύσεις για επιχειρήσεις, στο πλαίσιο της διεθνούς έκθεσης HORECA που θα πραγματοποιηθεί από 10 έως 13 Φεβρουαρίου στο εκθεσιακό κέντρο Metropolitan Expo.

Οι επισκέπτες τής έκθεσης θα μπορούν να έρθουν σε επαφή με την αντιπροσωπευτική ομάδα της Megasoft στο Stand D36 (Hall 2) και να γνωρίσουν τις πολλαπλές δυνατότητες των λύσεων PRISMA Win.

Οι εφαρμογές PRISMA Win, με ευρεία αξιοποίηση στον χώρο της εστίασης προσφέρουν ευκολία και απλότητα στην οργάνωση των καθημερινών λειτουργιών των επιχειρήσεων (παραγγελιοληψία, παρακολούθηση διανομών, διαχείριση τραπεζιών, κρατήσεων, αποθήκης, αναλώσεων κ.ά.) υποστηρίζοντας παράλληλα όλους τους τρόπους εξυπηρέτησης (dine in, delivery, take away, online).

Οι νέοι επαγγελματίες του κλάδου, αλλά και οι υφιστάμενοι πελάτες της εταιρείας, θα μπορέσουν να γνωρίσουν και να πειραματιστούν με έναν μεγάλο αριθμό νέων εφαρμογών και διαχειρίσεων με ενδιαφέρον για το επιχειρείν της εστίασης όπως: Self service kiosk (αυτόματος πωλητής), e-menu (online κατάλογος στο κατάστημα), delivery tracking και άλλες σύγχρονες λύσεις που κάνουν καλύτερη την καθημερινότητα των επιχειρήσεων.

Στο πλαίσιο της διοργάνωσης, έχουν προγραμματιστεί meetings με επαγγελματίες από όλη την Ελλάδα και την Κύπρο που επιθυμούν να παρακολουθήσουν αναλυτικές παρουσιάσεις και demo των προϊόντων και να συνομιλήσουν με στελέχη της εταιρίας από τα τμήματα πωλήσεων και υποστήριξης.

Τέλος, οι δικαιούχοι του προγράμματος επιδότησης Ψηφιακά Εργαλεία ΜΜΕ, θα έχουν την ευκαιρία να ενημερωθούν για τα εγκεκριμένα προϊόντα PRISMA Win που πληρούν 100% τις προϋποθέσεις της δράσης, καθώς και να εξαργυρώσουν το Voucher τους στο περίπτερο της Megasoft απογειώνοντας ψηφιακά την επιχείρησή τους.

Στην έκθεση έχουν ανακοινώσει τη συμμετοχή τους πάνω από 500 εκθέτες, οι οποίοι θα υποδεχτούν για τέσσερις ημέρες, χιλιάδες ιδιοκτήτες και στελέχη ξενοδοχείων και τουριστικών καταλυμάτων, εστιατορίων, επιχειρήσεων καφεστίασης, αρτοζαχαροπλαστείων, αλλά και της οργανωμένης λιανικής, που θέλουν να επενδύσουν στην αναβάθμιση και τον εκσυγχρονισμό των επιχειρήσεών τους. Ακόμη θα συμμετάσχουν baristas, bartenders, αρχιτέκτονες, διακοσμητές και f&b managers που θέλουν να ενημερωθούν για τις εξελίξεις.

Τεύχος 224

ΑΛΛΑ ΑΡΘΡΑ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Το TΕCHmail είναι το πρώτο διαδραστικό καθημερινό περιοδικό της LIBRA PRESS, που έρχεται να καλύψει δημοσιογραφικά με ειδήσεις, νέα και ρεπορτάζ τον κλάδο της επιχειρηματικότητας, που αφορά κατά βάση εταιρείες υψηλής τεχνολογίας.

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
LIBRA PRESS
Καυκάσου 145, Αθήνα, 11364ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΤΟ NEWSLETTER


TechMail
Libra Press © Copyright 2022 | All Rights Reserved
Dual Design