ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΤΟ NEWSLETTER

9 Ιουνίου 2022 08:59

H McKinsey εξαγόρασε την εταιρεία Data Analytics, Caserta

Του Στάθη Ασπιώτη

Η εξαγορά της Caserta από την McKinsey θα ενισχύσει τις ικανότητες της δεύτερης στις πρακτικές μετασχηματισμού των δεδομένων και της εφαρμογής τους σε αρχιτεκτονικές Cloud Data για επιχειρήσεις. Η McKinsey, με αυτή την εξαγορά προσθέτει σχεδόν 50 επιστήμονες του κλάδου, όπως και τον ιδρυτή της Caserta. Ο κος Joe Caserta, είναι γνωστή προσωπικότητα στον τομέα του Data Engineering, με περισσότερα από τριάντα χρόνια εμπειρίας.

Η Caserta ιδρύθηκε το 2001 και συνεργάζεται με επιχειρήσεις του Fortune 100 για τη χάραξη, σχεδίαση και υλοποίηση data αρχιτεκτονικών αιχμής.

Σύμφωνα με τον κο Aamer Baig, senior partner και επικεφαλής για τη Βόρεια Αμερική της McKinsey Technology, στόχος της συμβουλευτικής εταιρείας είναι να γίνει «ο κορυφαίος σε επίδραση συνεργάτης επιχειρήσεων ανά τον κόσμο» και η εν λόγω εξαγορά «δημιουργεί μια σημαντική ευκαιρία να βοηθήσουμε τους πελάτες μας να υπερβούν τις προκλήσεις που ενέχει η δημιουργία ανταγωνιστικών, κορυφαίων στον κλάδο εταιρικών data environment».

Τεύχος 83

ΑΛΛΑ ΑΡΘΡΑ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Το TΕCHmail είναι το πρώτο διαδραστικό καθημερινό περιοδικό της LIBRA PRESS, που έρχεται να καλύψει δημοσιογραφικά με ειδήσεις, νέα και ρεπορτάζ τον κλάδο της επιχειρηματικότητας, που αφορά κατά βάση εταιρείες υψηλής τεχνολογίας.

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
LIBRA PRESS
Καυκάσου 145, Αθήνα, 11364ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΤΟ NEWSLETTER


TechMail
Libra Press © Copyright 2022 | All Rights Reserved
Dual Design