ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΤΟ NEWSLETTER

3 Φεβρουαρίου 2023 06:45

H Info Quest Technologies βραβεύτηκε από την HP

Την ιδιαίτερα σημαντική διάκριση Distribution Hardware – Greece 2022 έλαβε η Info Quest Technologies από την HP Hellas, στην εκδήλωση HP Annual Partner Event.

Η διάκριση αναγνωρίζει την επιτυχημένη προσέγγιση της εταιρείας στη διεύρυνση των μεριδίων της HP στις αγορές Computing και Printing, τη μεταφορά τεχνογνωσίας στους συνεργάτες της και την οικονομική της επίδοση.

«Είμαστε ιδιαίτερα υπερήφανοι για τη βράβευσή μας από έναν κορυφαίο κατασκευαστή και στρατηγικό μας συνεργάτη, που είναι αποτέλεσμα της συνεχούς προσπάθειάς μας να επιδιώκουμε την αριστεία και τη βελτίωση. Με την HP Hellas, συμπορευόμαστε για περισσότερα από 20 χρόνια, υπηρετώντας το κοινό μας όραμα να παρέχουμε κορυφαία προϊόντα και υπηρεσίες τεχνολογίες στην ελληνική αγορά υποστηρίζοντας τη μετάβαση σε πιο βιώσιμες ψηφιακές λύσεις, να αναβαθμίζουμε την τεχνογνωσία των συνεργατών μας και να υποστηρίζουμε κάθε πελάτη μας στην επίτευξη των στόχων του» δήλωσε σχετικά ο κος Βλαδίμηρος Γράβαρης, Εμπορικός Διευθυντής της Info Quest Technologies.

Τεύχος 220

ΑΛΛΑ ΑΡΘΡΑ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Το TΕCHmail είναι το πρώτο διαδραστικό καθημερινό περιοδικό της LIBRA PRESS, που έρχεται να καλύψει δημοσιογραφικά με ειδήσεις, νέα και ρεπορτάζ τον κλάδο της επιχειρηματικότητας, που αφορά κατά βάση εταιρείες υψηλής τεχνολογίας.

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
LIBRA PRESS
Καυκάσου 145, Αθήνα, 11364ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΤΟ NEWSLETTER


TechMail
Libra Press © Copyright 2022 | All Rights Reserved
Dual Design